keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Kotipäivä

Tänään villasukat yltävät polviin ja yli. Kulhossa lapsen kanssa keitettyä soppaa, mansikkaa ja vattuja. Suunnitelmissa on leipoa suuren suuria suklaakeksejä ja nyhjöttää sohvalla lasten elokuvan parissa. Luetaan, neulotaan ja syödään nakkikastiketta. Sellaisia ovat kotipäivät pakkasella.Mukavaa helmikuun ensimmäistä, laittakaa villaa ylle!

4 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Oi miten upeat sukat! Teitkö itse? Olen koko talven haaveillut pitkävartisista villasukista, pitäisi varmaan opetella kutomaan sellaiset kun ei kaupassa ole tullut kivoja vastaan.

Homsantuu kirjoitti...

Tein näitä sukkia viime maaliskuussa, kun lanka loppui kesken! Samaa sävyä ei löytynyt enää mistään, soittelin kaikki mahdolliset marketit läpi. Loppujen lopuksi eräs ystävällinen bloggari lähetti oman keränsä jämät ja lisäksi sain Novitalta kokonaisen kerän oikeaa sävyä. Sukat tulivat sittenkin valmiiksi! Eivätkä nämä niin vaikeat ole tehdä, enemmän vain silmukoita alkuun ja ylimääräiset sitten kaventelet pohkeen jälkeen pois.

Aikku kirjoitti...

meilläkin syötiin tässä taannoin nakkikastiketta. se on niin hyvää! etenkin raskausaikojen himo. jee kohta nähdään! <3

Heikku kirjoitti...

Ihanat sukat! Ja kylläpä on hyvän kuuloinen pakkaspäivä. Tämä täällä vaatis suklaakeksien reseptiä jakoon, jos tuli onnistunteita.