maanantai 30. tammikuuta 2012

Muu!Sorruin tässä taannoin teippeihin. Niitä nyt vilisee joka puolella ja minä olen altis houkutuksille. Aika kivoja ovat! Tuunasin mummun vanhan, ruman peilin ja iltapäivällä värkkäiltiin tyllerön kanssa kortteja. Piirtäminen on ruosteessa, täytyy ottaa mallia kirjoista. Ihmekös tuo, kun kynät ovat olleet hyllyllä vuosia.

Minä niin tiedän erään, joka hurahtaa näihin myös!

7 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi vitsi että on hienoja! Mullakin on ollut teippien osto mielessä jo pitkään, mutta aina se vain jää, ei tule erikseen niiden takia mentyä mihinkään kauppaan netissä tai kaupungilla. Nyt kyllä otan ja tilaan!

Villasukka kirjoitti...

Vautsi sinä sitten osaat :). Mikä määrä ihania teippejä...Täälläkin valikoima koko ajan kasvaa :)

-känkkis- kirjoitti...

EI EI EI!!!! mä olen niiiin koittanut pysyä näistä erossa..koskaan en ole käteen asti saanu..iipparissakin käynyt kuolaamassa..pakko varmaan sortua ku nään livenä nämä ihanuudet :)

Emmi kirjoitti...

ihana lehmä!! oot ihan sikahyvä piirtään vieläki!

Lumikko kirjoitti...

Hei! En löytänyt sivupalkista s-postiosoitetta, joten kysyn tässä, että voisikohan tuota hienoa lehmäkuvaa lainata blogini Dairy of The Week-sarjaan, jossa esittelen kaikenlaisia lehmiin ja maitotuotteisiin liittyviä juttuja..? Kertoisin tietysti piirtäjän (blogi)nimen ja linkittäisin tänne.

Töppövillan kautta tänne löysin :)

t.Lumikko Meijerielämää-blogista

http://meijerielamaa.blogspot.com/search/label/dairy%20of%20the%20week

Heikku kirjoitti...

Voi mitä teippejä! Se villitys ei (vielä) ole kohdalleni sattunutkaan.. :) Vau, pistähän lisää piirroksia kun kerta taitoa löytyy! Itellä kun on piirtopeukalo keskellä kämmentä, niin ei voi kuin mykkänä ihailla niitä jotka sen osaa!

Homsantuu kirjoitti...

Posket mielihyvästä punoittaen kiitän kehuista :)