maanantai 13. toukokuuta 2013

Päivä, jona tehtiin nokkoslettuja


Meillä on ylituotantoa kananmunissa ja mahlassa. Muista keväällä 2014: vain kahteen koivuun reiät! Munat ovat plussaa, pistävät leipomaan. Ja niitä munii aika onnellisen oloiset kanat. 

Hups, tuli laatikollinen lankaa. Dropsin superale osui kohdalleni ja heti muistin parikin tekemätöntä villatakkia.

Kohdalle osui myös nukke lapsuudesta. Kylvyn jälkeen hän on oikein suloinen.

Menen neulomaan sekavia sukkia. Iloista viikkoa!
3 kommenttia:

Katja Vilhunen kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

Annelie kirjoitti...

Nokkoslettuhimo iski välittömästi, kun luin otsikkosi. Kai se on sitten huomenna mentävä poimimaan.

sokerikorppu kirjoitti...

Alkoipas kyllä houkutella tuollaiset vihreät langat! Aiemmin en millään löytänyt oikeaa sävyä. Kerro jos on tiedossa hyvä villatakin ohje, sellainen jonka suht tumpelokin osaisi! (Oot vain niin eri tasolla että tuskin tiedät :D)