perjantai 17. toukokuuta 2013

Mekkotehdas


Meidän majakka ja perävaunu, tytär ja kummityttö. Ikäeroa on päivälleen kolme vuotta, mutta leikkejä se ei häiritse lainkaan. Olemme lähdössä isommalla porukalla reissuun ja tein kaksosille reissumekot. 


Onion-kaavalla hurautin itselleni hihattoman mekon iiihanasta marimekon trikoosta. Eräällä päiväkodin tädillä on mekko samasta kankaasta ja olen usein sitä kuolannut. Riemulla ei ollut rajaa, kun sain metrin palan käsiini.Sama kaava edelleen, mutta nyt lyhyillä hihoilla. Metsolan kangas odotteli aikansa, kun minä keräsin rohkeutta. Eräänä iltana sitä sitten oli tarpeeksi ja ompelin yöhön. Luulenpa, että tästä tulee luottomekko, mutta koska joustofrotee on sen verran paksua, jää mekko suosiolla kaappiin näin kuumina päivinä.
6 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Voi mita ihanuuksia olet ommellut! Erityisesti silmiin pisti tuo marimekon trikoo. Mista tyo immeiset niita oikein loydatte???? :) Tosin taalta kaukaa on vaikea lahtea mitaan ettimaankaan. Kauniit on tyttojen reissumekotkin. Kylla nyt kelpaa niin aidin kuin tytteloittenkin. :)

virkattu lintu kirjoitti...

Tosi ihanat mekot ja kankaat :)

Aikku kirjoitti...

apua! munakkaasta tuli huippuihana! mulla on runsaudenpula. en tiä enää mistä teen kun on liikaa vaihtoehtoja! :O leikkasin just perhoset.

Aikku kirjoitti...

apua! munakkaasta tuli huippuihana! mulla on runsaudenpula. en tiä enää mistä teen kun on liikaa vaihtoehtoja! :O leikkasin just perhoset.

ArualMaria kirjoitti...

Ihania mekkoja - ah, ei voi muuta sanoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

mistä sait kaavat tuohon mekkoosi???