tiistai 20. maaliskuuta 2012

Sydänkäpynen


Isosisko ei uskonut, että tuollaista sanaa onkaan. Naureskeli hölmölle.

Meidän vauva on pian puolivuotias! Käsittämätöntä.

Hänestä aamut ovat parasta aikaa. Huonoa aikaa ei olekaan, paitsi jos iskee kamala väsymys. Hän tutkii mielellään kissaa, maistaa häntää ja maistaa korvaa. Kissa vaihtaa parempaan asentoon, eikä suutu mistään.

Viikonloppuna kädet löytyivät helpottamaan liikkumista. Miten tyhmä onkaan ilmapallo, joka vain menee karkuun ja sitten on pakko mennä itse perässä.Kestovaippailu on onnistunut yli odotusten, hyvä me! Taskut, harsot, villahousut - kaikki käy.Mutta kertokaa, milloin lapsesta häviää vauvantuoksu? Eihän vielä aikoihin?

4 kommenttia:

Aikku kirjoitti...

hitsi että on söpö likka! ja toi body on niin ihana :) meilki yritys eteenpäin kova! ei viel onnistu. välillä mittarimatoilu kyl toimii!

-känkkis- kirjoitti...

Voi veikkonen...ei vielä pitkään...siis vauvan tuoksu haihdu! ja onhan sitten toisten vauvoja mitä nuuhkia ja annat hiusten kasvaa niin vauvantuoksukaan mihinkään mene...t.elastisen mum :)

sokerikorppu kirjoitti...

Hienoa että kestovaippailu onnistuu! Meillä ois just isompien kokojen hamstraus edessä.

Eikö olekin ihanaa että ainakin joku on aamuisin hyvällä tuulella, jos itteä väsyttää!

Peurankello kirjoitti...

Meilläkin kestoiltiin ahkerasti kunnes koitti vesivahinko, huh. Silloin jouduin pesemään kaksi viikkoa mattoja, petivaatteita ym. ja voimat ehtyi kestoiluuun. Mutta hirmu hyvät muistot jäi. Neuloin itse villäpöpöjä liiakin kanssa ja kirppistelin vaippoja. On tavallaan haikeaa, kun sekin aika on ohi!