keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Lempeä lista

Eilen voivottelin tekemättömiä hommia. Join teetä ja keksin tekosyitä. Mitään en saanut aikaiseksi.

Tänään kirjoitin itselleni lempeän listan, sellaisen joka pyytää kauniisti eikä huuda pesemään ikkunoita.

Vaikutus oli hyvä. Pesisitkö ikkunoita? Noo, saatanhan minä... Seitsemästä ruudusta rasti kuuteen. Ehkä sen vessankin vielä pesen, kun noin nätisti pyytää.Tiedättekö tai muistatteko, miten laulaa peippo? Minä tiedän, sillä lainassa on Linnut äänessä -kirja. Pian sitä laulua taas kuullaan.

8 kommenttia:

MevrouwWalvis kirjoitti...

Oi, peipon laulu on yksi suosikeistani! Ykkössijan taitaa kuitenkin viedä mustarastas.

heikku kirjoitti...

Loistava idea tuo kauniisti pyytävä lista. Minä kirjoittaisin, että voisitkos hyväksyä rajallisuutesi ja ottaa rauhallisesti. Juu, taidan mennä heti kirjoittamaan sellaisen listan.

sokerikorppu kirjoitti...

Mahtavaa itsensä huijaamista! Täällä varsinkin siivous hoituu monesti sellaisen arghenkestäenää-vimman vallassa, ehkä pitäisi kokeilla lempeämpää lähestymistapaa.

Minna kirjoitti...

Täytyy kokeilla itsellekkin tuommoista listaa, mainio idea! Itse olen yhden ikkunan pessyt ja motivaation antoi kevään monipuolistuva lintuvalikoima takapihalla. Nyt saa kuvattua paremmin!

milla kirjoitti...

Sinulla on uusi muumimuki. Se näytti kivalle. Minusta tuntuu, että miulle ei lempeästi pyytäminen ikkunoidenpesun kohdalla auttaisi.. on oikeasti käskettävä. Olen pyydellyt jo pidempään, mutta ilmeisesti maanittelu ei sovi minulle... ;)

MamaE kirjoitti...

Ihanaa!

Aikku kirjoitti...

mikä mahtava idea!! meilläkin on tekemättömiä inhottavia töitä vino pino. sen lisäksi, että koko muu perhe on kipeenä...ehkä siis odotan suosiolla muiden tervehtymistä ja toivon että itse säästyn. sitten teen ehdottomasti tuollaisen listan!

Malla kirjoitti...

Mahtava listaidea! Tuo täytyy toteuttaa itsekin.