torstai 27. lokakuuta 2011

Kuukauden ikäinenPainoa parin jauhopussin verran. Ensimmäiset vaatteet ovat jo käyneet pieniksi. Tänään hurrasimme harsoille ja villapöksyille. Pitkilläkään päiväunilla ei tullut läpi ja paketti tuntui pehmoiselta. Kertakäyttövaippojen käyttäminen vähenee koko ajan, mistä olen enemmän kuin mielissäni. Lauantaina menemme lastentarvike- & kestovaippakirppikselle. Vaatteita on jo omasta takaa, mutta omatunto sallii kirpputorishoppailun. Sen sijaan lankojen ostoon tuli nyt stoppi (posti toi viimeiset ihanuudet eilen - kanelinväristä useammassakin vyyhdissä!). Lakko päällä ainakin seuraavat puoli vuotta.
5 kommenttia:

Joana kirjoitti...

Suloinen! Vauvan tuoksu yltää lähes tänne asti. : )

heikku kirjoitti...

suloiset sukat suloisella vaavilla. vähän isot, mutta onpahan kasvun varaa. muuttuvat pian varmasti naftiksi, mutta onneksi osaat nauttia noista hetkistä. minulla ainakin on semmoinen tunne sinun kirjoituksista, että vaikka aika kuluu nopeasti, osaat elää hetkessä niin, ettei myöhemmin tarvita liiaksi harmitella niiden nopeaa kulumista.

Homsantuu kirjoitti...

kiitos lämmittävistä kommenteista! tosiaankin nyt täytyy nauttia, sillä tämä aika on hetkessä ohitse. totta puhuen viehättää ajatus lähestyvästä pitkästä, kylmästä talvesta (!), joka tunnetusti kuluu hitaasti. on aikaa olla, oppia ja kasvaa, tehdä asioita, jotka antavat hyvän mielen.

Anonyymi kirjoitti...

Uskotko tosiaan pystyväsi olemaan puoli vuotta lankalakossa!?
-Maija-

Anonyymi kirjoitti...

Voi kylläpä neiti onkin jo kasvanut, ja näyttää niin terävältä, sillä sairaalassahan vain nukkui... Voin myös kirjoittaa, että olen laiska kommentoimaan, mutta seuraan ahkerasti. Justiin skypetin Jennin kanssa. Terkkuja kaikille Tv. MInna