tiistai 9. syyskuuta 2014

Takaisin iloon


Ehkä keltainen postaus antoi jo viitteitä, että en synkistele enää. Helpotus löytyi tuttelihyllyltä, nyt syödään sekä että. Kuristus kurkusta katosi, kun lapsen paino alkoi nousta ja kipu muuttua siedettäväksi lepohetkien ansiosta. Paras oivallus on ollut se, ettei pulloon tarttuminen tarkoita hyvästejä imetykselle. 

Kun elämä ei enää pyöri vain tissien ympärillä, on voinut keskittyä muuhunkin. Vaikka ompeluun pitkästä aikaa. Koululainen sai uuden hupparin vadelmaneuloksesta. Levenevä helma tekee hupparista enemmän takkimaisen ja näin lämpimillä ilmoilla sillä tarkenee hyvin. 

Kesällä tilasin oranssia pitsitrikoota Majapuulta, mutta sävy olikin aika laimea minun makuuni. Jotain aprikoosia. Tunikaksi tai mekoksi siitä kankaasta ei vain ollut, vaikka niin olin miettinyt. Legginsseihin sitten kelpuutin ja niistähän tuli aivan sievät.
Vauvan nallehaalari on ollut valmiina jo hyvän tovin, mutta tänne se ei ole ehtinyt. Eikä muuten vielä päällekään, niin piskuinen hän edelleen on. Vielä villasukatkin, hyvä minä! Siis syksyn ensimmäiset valmistuneet ovat tässä: Cascade Heritage Silkistä House Baratheon -sukat. Upea, upea malli!


6 kommenttia:

Metsänkukka kirjoitti...

Hienoja kaikki!

Annelie kirjoitti...

Kippis sille, että imetyshuolet vähän helpottavat.

Pizzicato kirjoitti...

Niin kauniita niin kaikki ompelukset, kuin sukatkin! Oletpa ehtinyt! :) Hyvä, että sopiva ratkaisu imetykseen löytyi. Minä olen molempien lasteni kanssa taistellut samojen asioiden kanssa ja esikoisen kohdalla pettymys oli valtava. Toisen kohdalla osasin olla jo armollisempi itselleni. Imetin sen verran mikä onnistui ja loput syötiin pullosta. Kaikkea hyvää teidän syksyyn!

Maritta kirjoitti...

Hyvä että huolet siellä helpottivat! Ihania värejä ja ompeluksia! Mukavaa syksyä sinulle!

Kirjailijatar kirjoitti...

Tämä tulee nyt hirvittävän paljon myöhässä, mutta onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Hän on mahdottoman suloinen.

Ja tuo huppari on todella kaunis.

Emma kirjoitti...

Onpa mukava kuulla että synkkyys on väistynyt ja hyvin menee :))) Kauniita syyskuvia!