perjantai 29. elokuuta 2014

Keltainen - suuri rakkaus


Keltainen on iloa ja voimaa, minun suuri värirakkauteni. Päivä ei voi olla täysin pilalla, jos päällä on keltaista. Sen kaikki sävyt kelpaavat, tai ehkei ihan se hailakoin. Parasta on syvä leijonainen, okra. 

Remontin aikana tapeteiksi valikoitui keltaisia, kas kummaa. Polka Jamin keltainen santsikuppi huusi nimeäni ja pääsi ruokailuhuoneeseen, jossa silmät tavoittavat sen joka päivä. Sisko toi tuomisina kirpparilta löytämänsä kattilan, oli minun näköiseni.Lapsena en tainnut keltaisesta paljon piitata, ainakaan keltaisista vaatteista. Minulla oli keltainen pulleamuotoinen mankka, jolla soitettiin äidin vanhoja kasetteja ja nauhoitettiin omaa ääntä. Tässä talossa parasta on valo ja valosta ihaninta on se kultainen, joka täyttää iltaisin koko tuvan.
7 kommenttia:

Talvikettu kirjoitti...

Ihanan keltaista! Minulle kelpaa keltainen pieninä määrinä, ehkä tehosteena jossain mutta siitä huolimatta haluaisin keltaisen pöytäliinan, en vain ole löytänyt sopivaa :)

Jokke kirjoitti...

Keltaista tarvitaan maailmaan lisää, tykkään myös!

AnKa kirjoitti...

Ihana vetskari tuossa paidassa. Oletko huomannut kommenttiani vauvan vaate-postauksessa? Odotan vastausta.

Homsantuu kirjoitti...

Oi, nyt on jäänyt huomaamatta! Haalarit on ottobren 6/12 nukkumatti-kaavalla tehtyjä.

Mutsi kirjoitti...

Voi että miten näyttää keltainen mukavalta näissä kuvissa. Minulla on vähän etäinen suhde keltaiseen.. Sitruuna on kyllä hyvää monessa ja nätti hedelmä :)

Unknown kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.
Unknown kirjoitti...

Ompa sinulla aivan ihana blogin nimi ja kaunista täällä on muutenkin :)