torstai 22. toukokuuta 2014

Ompelulanien satoa

Viime lauantaina järjestimme siis tämän kylän ensimmäiset ompelulanit. Enemmänkin porukkaa olisi mukaan mahtunut, mutta aivan hyvä sakki meitä oli silti koossa. 11 tuntia ja monta valmista vaatekappaletta, tässä niistä osa!

Rokkitopit ja hamoset tytöille. Siiriä ja myyryä riitti etukappaleisiin, takakappaleet ovat sitten tähteä ja siksakkia, samaa kuin hameet. Nämä vaatteet aiheuttavat lapsissa selvästi normaalia enemmän riehumista ja virtapiikkejä, samoin naaman vääntelyä valokuvatessa.


Eskarilainen sai naruolkainmekon karkkiksesta. Tämä kangashan olikin aika veikeä, vaikka itse en alkuun syttynyt. Helmasta tuli ehkä turhan pitkä, mutta lasta ei haitannut.


Ja vielä retrompi kesäasu Majapuun nalleista Kukan inspiroimana. Niin ihana! Talvella kohdalleni osui äitiyspakkauksen makuupussi nallekuosissa ja ostin pois kuleksimasta. Kun nallet sitten tulivat kangaskauppaan, oli tätä ruskeaa tietysti saatava.


Ikean kettu kulkee muuten nykyään kainalossa kaikkialle, pikkukettu vain on hävinnyt. Ehkä karkasi.

4 kommenttia:

Pizzicato kirjoitti...

Ihania asuja kaikki! Minä olen tuutinut aikoinani tuossa nallekuosisessa makuupussissa :) En edes tiennyt, että sitä on/oli trikooksi painettuna. Mahtaakohan sitä saada vielä jostain?

Emma kirjoitti...

Suloisia kevävaatteita ja kuoseja! Ja varsin hurmaava on tyttöduokin :)

Homsantuu kirjoitti...

Kiitos teille! Nallekangasta saa joustofroteena ja trikoona Majapuulta :)

-känkkis- kirjoitti...

Ei hätää...kummitäti toi cityketun karanneen tilalle :)