sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Väreistä - vihreä


Minäkin haluan kirjoittaa väreistä, moni on jo niin tehnyt. Aloitan vihreästä, se oli lempivärini lapsuudessa ja on edelleen kestosuosikki.
Kodissani on yksi vihreä seinä, eteisessä toivottamassa tervetulleeksi. On yksi vihreä nojatuoli ja yksi sammaleiseksi maalattu. Monta vihreää astiaa. Keittiössä vihreä verho, joka raikasti kaiken. Silmäni ovat hernekeiton väriset.


Mullasta pukkaa vihreää, olen feikannut peukaloni, hähää! Tomaatit saisi kohta koulia, kerään vielä rohkeutta. Eikö vihreä olekin kasvun ja terveyden väri? Vihreä tee ja vinho verde, pidän molemmista. Myös lapseni tykkäävät vihreästä. Lankakopassani ja kangashyllyssä vihreä on hyvin edustettuna. Itsekin pukeudun mieluusti vihreään. Mintunvihreä ei ole minun makuuni. Ulkosaunan eteisen paneelit ovat kiiltävää minttua, venemaalia, joka ei lähde irti varmaan millään.

Nukkuisin mieluusti vihreissä lakanoissa.

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Ihania vihreitä. Vihreä on keltaisen ohella myös mun suosikkeja ja meidän lasten myös. Esikoinen oppi 1,5 vuotiaana ensimmäisen värin eli vihveen.

Kukka kirjoitti...

Voi ihana mitä vihreitä kuvia! Vihreä on yksi munkin lemppari ja juuri näissä sävyissä mitä kuvissa näkyy. Kauniita kuvia!

Unknown kirjoitti...

Upeita kuvia, mulla on mennyt ihan ohi koko väreistä bloggaaminen! Täällä oli tänään melkein 20 astetta lämmintä ja viimeisetkin lehtipuut ja kukkaset puhkesivat kukoistamaan. Kyllä on ihanan vihreää :)