maanantai 28. huhtikuuta 2014

Me onnelliset


Niin, meille tulee vauva. Luulen, että viimeinen. Kolme on hyvä. Hän saapuu heinäkuussa, emme tiedä kumpi.

Viimeinen työpäiväni oli tänään, huomenna olen kesälomalainen, kesäkuussa äitiyslomalainen. Aika töissä jäi tällä erää lyhyeksi, mutta pidän sitä arvokkaana. Ammattiminäni on tallessa, luottamus omiin taitoihin entistä vahvempi. Minä palaan taas, mutta nyt on vielä lasten ja perheen aika.

Olen voinut hyvin, kiitos kysymästä. Pullistun yhdessä silmujen kanssa. Pieni jätti päiväkodin ja lomailee kanssani. Päivähoitotätejä muistimme ompeluksilla.
Mitä sitten tehdään? Kotiarki ei heti muistu mieleen. Olo on hämmentynyt. Ainakin nukutaan aamuisin, ei enää kuuden herätyksiä. Leivotaan, luetaan, ulkoillaan. Muistetaan hakea isosisko eskarista. Ikkunoiden pesu on tylsien pakollisten listalla, onneksi jo työn alla. Tietysti ommellaan, koneet ovat olleet melko hiljaisina. Joitakin pieniä vaatteita on jo syntynyt, niistä lisää myöhemmin.

Ja sitten ollaan vaan. Pidetään pienintä vielä hetki pienimpänä. Ihmetellään pomppivaa napaa.

Kiitos teille onnitteluista!
9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille koko perheelle :-)

Marttilan tilan Jonna kirjoitti...

Jee! Hirmusti onnea! Samassa veneessä ollaan, on kiva kuulla muittenkin odotus/vauva arjesta. :)

Emma kirjoitti...

Paljon onnea! Teillä onkin sitten leppoisa lomailukevät ja -kesä edessä :)

Täällä vetelee maha viimeisiään, käynnistys on perjantaina jos asukas ei tajua lähteä itse kohti ulkomaailmaa ennen sitä.

Nykyään tuntuu olevan tosi harvinaista että ei kysytä lapsen sukupuolta ultrassa. Myökään ei tiedetä minkämerkkinen napero täällä nahan alla majailee, ja miusta se on puoli huvia :D Tosin aina äitipolille mennessä on pitäny huutaa jo ovelta et ei haluta tietää sukupuolta, kerran jo melkein ultraava lääkäri kertoi vahingossa...

Maritta kirjoitti...

Ihanat tiskirätit olet tehnyt! Rennosti siellä kotona pitäisi ottaa, ihana olla, kun voi touhuta omiaan lapsien kanssa :D Mukavaa loppuraskautta sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea sinne ja kaikkea hyvää nyt ja tulevaan! :) Täällä juuri nukutan meidän pikkusta Hildaa yöunille. Äitinä olo on kyllä ihanaa. Ja nautihan taas kotona olosta! :)

T:Laura (kurssikaveri :) )

hookoos kirjoitti...

Mahtavat onnittelut, te onnelliset! Vauva pääsee ihanaan perheeseen :)

PipSa kirjoitti...

Oi, ihanaa :) Paljon onnea! Onhan se hyvä, että tulee lisää asukkaita sinnekin, niin ei ihan kuihdu koko kunta.

-PipSa-

Jaana kirjoitti...

Voi miten ihanaa! Onnea!

Minun nuorimmainen on sinun esikoisesi tapaan eskari, mutta meidän perheessä pienten lasten aika alkaa olla lopullisesti ohi. Kotiäitivuoden olivat kyllä elämän parasta aikaa. Sinä tiedät onneksi sen myös. Nautihan olostasi!

Marianne kirjoitti...

:)