maanantai 11. maaliskuuta 2013

Testing testing


Rekisteröidyin buzzadoriksi parisen vuotta sitten. Tänä aikana olen testannut mm. hammastahnoja, hiustenhoitoaineita ja huonetuoksuja. Ihan hauskaa ja melko vaivatonta puuhaa. Nyt pääsimme testaamaan Valion Onni -tuotteita. En ole oikein koskaan ymmärtänyt vellien funktiota, eikä meillä ole vellejä aikaisemminkaan syöty, joten päädyimme maistelemaan käyttövalmiita puuroja.



Kiinnostus heräsi heti. On mystistä, miten lapset tietävät, milloin on kyseessä jotain syötävää. Ei meillä aikaisemmin ole puuroa tetrasta tarjoiltu, niin vain haettiin lusikka käteen saman tien.


Puuromauista omena ja vadelma upposivat ilman mitään murinoita, puolukka ja neljän viljan puuro ovat vielä maistamatta. Päälle laitettiin marjoja, ettei näyttäisi niin aneemiselta. Isosiskon mielestä omena oli parempaa. Koostumus oli käyttövalmiiksi puuroksi aika miellyttävää.



Vaikeaa on silti keksiä, missä tilanteessa valmispuuroa tarvitsisi. Reissussakin on mukana kaurahiutaleet, sillä keittomahdollisuus tai vähintään mikro löytyy melkein mistä vain, mökilläkin on kaasuhella. Ehkä tämä sitten täyttävämpänä välipalana menisi. Valio Onni -tuotteisiin voi tutustua osoitteessa www.valio.fi/onni.

Olemme mukana toisessakin kampanjassa, siitä lisää myöhemmin.


Ei kommentteja: