lauantai 2. maaliskuuta 2013

Maaliskuu!


Eikö tämä ole se kuukausi, jona kevät alkaa? On se, aurinko lämmittää jo ja pikkulinnut käyvät ihan hurjina. Saa ostaa tulppaaneja itse itselleen ja joutuu pesemään ikkunat. Kohta jo lapioidaan terassia puhtaaksi ja kömmitään lumessa pyykkinarulle. Mau-ahtavaa, sanoisi Katti Matikainen ja sanon minäkin.


Olen syntymämummu ja niin on serkkunikin. Senpä vuoksi hän sai syntymäpäivälahjaksi maatuska-lapaset. Tykkäsin mallista kovasti, nämä pitää tehdä itsellekin. Juhlan kunniaksi herkuteltiin kakuilla ja lilluttiin paljussa pimeään asti.

Huomatkaa, pienin mummu katsoo kameraan.


6 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Mau-ahtavaa tosiaankin ja onpa mau-ahtavat lapaset. Mistas tuommoisen mallin keksit? Ihanat! Maatuskat on aina olleet lahella sydanta. Isommalle ostin Tallinnasta aikoinaan maatuskat. Haluaisin pienemmallekin oman setin. Tulee mieleen mummon musta huivi isoine punaisine kukkineen ja hapsuineen Se oli mukana leikeissa ihan paras, varsinkin kun esitti mummoa. :) Missakohan se on talla hetkella????

Sarppu kirjoitti...

Oi miten on ihana maatuskalapasmalli, täällä on näköjään jatkuvasti jotain persoonallisen ihanaa kutomusta :). Oikein ihanaa alkavaa maaliskuista viikkoa sinulle.

Homsantuu kirjoitti...

:) Lapasiin löytyy ohje Taimitarha-blogista tai ravelryn kautta. Kiitos Sarppu, samoin sinulle!

Emma kirjoitti...

Pahus, nytkö jo ne ikkunat pitäis jaksaa pestä? Mie oon jättäny sen jonnekki toukokuulle :D Ja niitä ikkunoita on vielä ihan liikaa... valivali. Ihanat mummot!

Homsantuu kirjoitti...

Voi Emma, ei paineita! Aurinkoisina päivinä vain tuntuu siltä, että nyt kaikki lika pois säteiden edestä, mutta eipä liikauta mihinkään, kun sataa lunta vaakatasossa. Joten vältellään sitä kiusaa vielä hetki :D

Maritta kirjoitti...

Ihanat ne on nämä maatuskatkin!

Ja niin on mahtavat maaliskuun kelit ulkona, mutta me täällä sairastellaan, taas, niin ihastellaan tuota aurinkoa vaan noiden likaisten ikkunoiden läpi, höh. Mutta tulppaaneja löytyy onneksi meiltäkin, toki itse ostin :)