keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Pupu puputti pitkäkorva punni


Jäin koukkuun jäniksiin. Työn keskeyttäminen on lähes mahdotonta. Aina on nähtävä myös seuraava rivi, kuvio, sävyjen sointuminen toisiinsa. Eikä sääntöjä ole. Kiitos Tiina inspiraatiosta!

Olen koukussa myös Piin elämään, ompelemiseen ja greippimehuun, jota toivoin ja sain lähikauppaan. Ompeluksista lisää tuonnempana.

    


9 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Piin elämä on klassikkolistani ykkönen. Se kestää kymmeniä lukukertoja ja on aina yhtä ihana. Uskaltaisikohan katsoa leffan?

Emmuska kirjoitti...

Voi, niistä tulee kauniit.

Ina kirjoitti...

Ihanan nakoista neuletta. Voin hyvin kuvitella etta siihen jaa koukkuun. Mutta oonko ma ihan pihalla tai jotain kun en tieda mista janoista on kyse? ;-) Voisitko vinkata vahan tietamattomalle? Kiios!

Unknown kirjoitti...

Jänöjen ohje on Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Neulekirjassa. Sukkiin tulee siis erilaisia kirjoneulekuvioita monivärisillä ja yksivärisillä langoilla. Minä olen tikuttanut noihin jos jonkinlaista jämänöttöstä. Maanista, etten sanoisi!

Anonyymi kirjoitti...

Mä kävin katsomassa Piin elämän elokuvissa, itse tykkäsin kyllä. Tosin kirjaa en ole lukenut, koen itse, että kirjat on yleensä aina parempia *paitsi Twilightit ;)*, mutta elokuvakin on oma kokemuksensa (suosittelen ehkä katsomaan 3D:nä, koska voin kuvitella, että se toimisi tässä leffassa hyvin).

Terkuin, Saija

Emma kirjoitti...

Mahtavat värivalinnat pupuihin...

Anonyymi kirjoitti...

Millaista on elää mun tulevaisuudessa? Haluan kutoa sukat (ei löydy muuta ku acryylilankaa kaupoista, uskomatonta kanankakkaa tämmönen!) ja luet kirjaa, jota yritän löytää käsiini.. Pitänee kävellä kirjakauppaan :)

-Maajo

Jokke kirjoitti...

Kiva sekamelska!

ArualMaria kirjoitti...

Oi-joi-joi, miten kauniit jänikset sulla on tulossa! Aivan upeat värit.