sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Pienet juhlat


Lapsella piti olla synttärijuhlat eilen. Kuinka ollakaan iski oksennustauti ennen kuin aamu ehti valjeta. Minua tympäisi varmaan enemmän kuin potilasta. Kaksi päivää leivottu, pyöritelty jos jonkinlaista palleroa ja piirakkaa. Olo koheni päivän mittaan ja iltapäivällä aamun huonosta olosta ei ollut jäljellä kuin poskien kalvakkuus. Kakutkin korkattiin.

Tänään virittelin viirit kattoon. Muutama kaveri tuli juhlimaan, loput tulevat toisen kerran, kun ei enää ole taudin uhkaa. Hetken aikaa tuli rääkyä, ettei ole mitkään synttärit, jos ei tule kavereita. Nyt on ilo ylimmillään. Harmi haihtuu, vähemmän leikkijöitä tietää vähemmän kinastelua ja ensi vuonna paremmalla onnella. Ja ainahan voi pitää keskikesän yllätysjuhlat.7 kommenttia:

Villasukka kirjoitti...

Ihana tuo alakuva <3. Kurja tuo vatsatauti. Pelkään sitä saapuvaksi meillekin koska olen vatsatauti magneetti. Kaikesta huolimatta neidille hyvää synttäripäivää.

Ina kirjoitti...

Voihan yrjo! YOK tommosille popoille. Onneks ei kestanyt kauempaa ja juhlantynkaakin saatiin aikaiseksi. Tytot on supersopoja noissa asuissa. Isot onnittelut sankarille! (Jannaa muuten toi kavereiden lasnaolo synttareilla: meidan neiti oli aika yrmeissaan kun ei ollut kavereita juhlimassa neljavuotissynttareita. Me kun tehtiin yllatys ja lahdettiin Disney Worldiin niita synttareita juhlimaan.Olihan sekin hanesta hienoa mutta kun ne kaverit ei paassy....)

Sarppu kirjoitti...

Onneksi kääntyi iloksi. Mielettömän ihana tuo alimmainen kuva, aitoa tunnelmaa :) mukavaa alkavaa viikkoa.

Emma kirjoitti...

Olipas huono tuuri taudin kanssa! Onneksi harmi kääntyi iloksi :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi kuinka huono tuuri. Noin voi joskus käydä, mutta onneksi saitte järjestetty juhlat seuraavana päivänä.

Ihana tuo alin kuva, mikä ilo ja riemu :)

hookoos kirjoitti...

Ihanat tyttöset, kaunis kuva! Tuo on kyllä niin klassikko että tauti iskee just ennen h-hetkeä...

Anonyymi kirjoitti...

Niin ihana tuo alin kuva! Haluaisin tulla antaan heti haleja ja pusuja tytöille! <3
Terkuin: Pienemmän kummitäti Lauri ;)