torstai 22. marraskuuta 2012

On the Go-veralls


Hetki manattiin, sitten googlattiin, sitten säädettiin ja kirottiin ja nyt tuli kuvat. Tila on edelleen vähissä, mutta kirjautuminen Google+ käyttäjäksi ilmeisesti antoi jonkin verran lisätilaa. Tai mistä minä tietäisin. Nyt olisivat hyvät neuvot kalliit! Mitä tehdä, kun tila loppuu? Voi itku, olen niin huono näissä hommissa.

Esitellään nyt joka tapauksessa nämä hitsin vitsin haalarit, kun kerran kuvatkin saatiin pöytään. Ovat kerrassaan mainiot pöksyt! Ilman muuta teen toiset, kun nämä jäävät pieneksi. Ohje löytyy täältä! Mannekiini on sen verran heiluvaista sorttia, että tarkkoja kuvia ei tullut sitten millään.
5 kommenttia:

Alanis kirjoitti...

Jostain luin ainakin että kuvatilaa voi huijata lisää sillä että luo blogille toisen kirjoittajan, eli luot toisen tunnuksen millä tulet kirjoittamaan ja tällä uudella on taas kuvatilaa...

Unknown kirjoitti...

Juuri näin tein :)

Suuret kiitokset tekniselle tuelle harjun taa!

Emma kirjoitti...

Makeet pöksyt!

Onko Flickr tuttu? Se on kuvapalvelu johon voi latailla omia kuvia ilmaiseksi 200MB kuussa, mie käytän vaan sitä enkä bloggerin kuvalatausta ollenkaan :) Kuvat saa helposti postauksiin linkillä ja koon säätäminenkin on paljon helpompaa.

Miukula kirjoitti...

Yksi tapa on kuulemma ladata kuvat pieninä tänne. Lukijoiden pitäisi sitten itse isontaa kuvat klikkaamalla. Näin selitettiin netin syövereissä.
Sitten tietenkin nuo kuvapalvelimet joista yhdistää linkin avulla kuvat.

liinu kirjoitti...

Ihanat pökät!