maanantai 26. marraskuuta 2012

Monessa liemessä keitetyt


On ollut vähän raskasta. En jaksaisi enää välittää, mutta luonto ei anna periksi jättää läheistä pulaan. En minä tätä soppaa ole keittänyt ja silti tuntuu, että jälkiä ei siivoa kukaan muu. Toivon, että joskus vielä tyyntyisi.

Melkoiset liemet oli langoillakin, kun syksyllä värjäiltiin. Tässä nyt tuloksia ihailtavaksi. Vihreät sävyt saatiin samettijaloilla, oranssit verihelttaseitikeillä ja keltaiset pihlajanlehdillä. Niin kauniita kaikki. 

Lähden terapoimaan itseäni sohvannurkkaan. Ehkä iso muki teetä, kasa suklaakeksejä ja kirja tai villatakintekele olisi hyvä lääke pahaan mieleen.


12 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Delicious!

Unknown kirjoitti...

Hih, taisi teksti vielä puuttua, kun jo kommentoit! Täällä nääs testaillaan kuvien pienentämistä, ettei tila taas hupenisi liian nopeasti!

Heikku kirjoitti...

Niinpä puuttuikin. Langat on kertakaikkiaan herkullisia. Mutta voi, ikävä kuulla noita muita juttuja. Muista pitää itsestäsi huolta, vaikka kannatkin toistenkin huolia. Ymmärrän tuon tunteen, ettei voi kääntää selkäänsä vaikkei jaksaisi. Toivon ja uskon, että ihmiset ympärilläsi osaavat arvostaa sitä, mitä teet. Halaus! <3

Katri kirjoitti...

Voi ei, toivottavasti pian helpottaisi. On kauhean raskasta tuollainen.

Lähetän täältä paljon aurinkoa http://missinggalway.blogspot.ie/2012/11/lazy-sun.html

Unknown kirjoitti...

Kiitos heikku ja Katri :)

Ina kirjoitti...

Ihania lankoja. Upeat varit, kertakaikkiaan. Ja olipa mukavaa loytaa uusi kiva blogi. Toivottavasti paha mieli jai sinne sohvannurkkaan ja hipsii sielta tiehensa.

Outi // Suhisee kirjoitti...

Samanlaiset fiilikset oli täälläkin sunnuntaina, tekisi mieli jo heittää hanskat tiskiin ja tokaista, että unohtakaa minut kokonaan. Mutta sohvan nurkka ja kiva neulomus auttoivat asiaan, nyt ei enää harmita niin paljoa. Toivottavasti sielläkin helpottaa. Tsemppiä.

Ps. ne edellisen(?) postauksen villahousut ovat aivan i-h-a-n-a-t! Mallikin vaikuttaa yksinkertaiselle, pääsevät kyllä täälläkin puikoille heti kun saan miehen villatakin pois alta.

Unknown kirjoitti...

Hei Ina ja Oo, kiitos kommenteista!

Villahousujen ohje on aivan maínio, itse en vain tehnyt ihan niin leveitä lahkeita.

Minna kirjoitti...

Upeat värit langoissa! Kyllä luonto antaa parhaimmat sävyt.

Maritta kirjoitti...

Ihanat langat oot värjännyt! Toivottavasti lääkkeet toimivat ja harmit ainakin haalistuivat hieman.

Emma kirjoitti...

Ihania terapialankoja :)

Kirjailijatar kirjoitti...

Voi, toivon jaksamista sinulle. On kurjaa pestä likapyykkiä.

Mutta langat ovat ihan hurjan kauniin värisiä. Noista tulee jotain ihanaa.