lauantai 28. heinäkuuta 2012

Hulluuden huippu


Kyhäilyn loppu häämöttää. Kesken on neljä työtä ja kesken myös jäävät, jollen nyt suihki jotenkin käsittämättömän nopeasti. Yhtä työtä uhkaa myöskin langan loppuminen ja käsittääkseni kyseistä lankaa ei enää saa. Mutta hei, hyvinhän tämä sujui!

Valmiiksi tuli Elsan pöllöpaita Dropsin Nepalista. Koko on noin kaksivuotiaan, joten on tyydyttävä henkarikuvaan.


Koukutinkin jotain, maton yläkerran kylpyhuoneeseen. Kuteet olivat jälleen sekalaisia mummun saksimia, joten lopputulos on mukavan kotikutoinen.


Ja sitten unikkomekko ilman unikkoa, mutta kauniin napin kera kuitenkin. Hiukan iso vielä, mutta ah, niin suloinen! Lankana Dropsin Safran.


 Muista kyhäilyistä laitan kuvia kunhan päästään kuun loppuun. Jos vielä jotain tikuttelisin valmiiksi asti.

4 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Ompa kauniita kyhäilyjä! Puuttuvaa lankaahan voisit huhuilla blogin kautta -elämä saattaa joskus yllättää. :) Pöllöpaita on minun lempparini noista kyhäilyistä!

Peurankello kirjoitti...

Wau! Mekko on ylisöpö.

marjo kirjoitti...

Hei, ihana lukea näitä sun juttuja ja katsella upeita kuvia! Olet niin selvästi äitinä omillasi -muistan kun vielä haaveilit siitä joskus v. -05 ;) Ihanaa loppukesää sulle ja perheelle toivottelee Marjo Jyväskylästä

Homsantuu kirjoitti...

Kiitos jälleen kerran mieltä lämmittävistä kommenteista! Ja Marjo, mukavaa kuulla sinusta, aurinkoista kesää myöskin teidän perheelle!