maanantai 4. tammikuuta 2010

Takaisin ruotuun

Niin vain vanha loppui ja uusi alkoi. Syötiin, juotiin, valettiin tinat. Seura parasta A-luokkaa. Jos ei sillä juhlinnalla lähde uusi vuosi hyvin käyntiin, niin ei sitten millään! Tänä vuonna yritän ottaa rennommin ja jättää turhan stressaamisen. Asioilla kun on tapana järjestyä. Mitään kuntoilu/karkkilakko/ostolakko -lupauksia en tee, sillä en pitäisi niitä kuitenkaan.

Eilen ajettiin hirvittävässä lumipyryssä kaupunkiin. Autoon ei olisi mahtunut enää juuri mitään sukkapuikkoa suurempaa, niin täyteen se oli ahdettu. Päästiin sentään ehjinä perille. Ensimmäisenä keräsin kaikki joulukoristeet pahvilaatikkoon, sitten purin laukut ja huokaisin. Home sweet home. Ja eikun katse tulevaan, eli lauantaina pidettäviin lapsen synttärijuhliin! Kutsut värkkäsin iltamyöhällä ja näin suloisia niistä tuli.

Tänään piti alkaa loppurutistus opinnäytetyön kanssa, mutta erinäisten tekosyiden varjolla päätimme yhteistuumin aloittaa vasta huomenna. Katsokaa nyt, stressilupaukseni toimii!

Pyhien aikana tuli valmiiksi parikin neulomusta, kuten ihana, muhkea tuubihuivi. Melkoisen kahdehdittu muuten...

Käyttöön pääsi myös jo ennen lomia aloittamani baktus, joka meinasi jäädä keskeneräiseksi, kun lanka otti ja loppui. Ihan samaa ei löytynyt, mutta ei langan vaihtumista valmiissa huivissa edes huomaa. Aivan ihanat sävyt!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oli kyllä tosi mukavaa ! :> Omakin baktus loppusuoralla, äitillä jo valmis : D -Venla

Anonyymi kirjoitti...

ihana baktus, ihana väri, mitä lankaa? ja hieno on tuubikin!
-tarja-

Homsantuu kirjoitti...

baktus on mille colori-nimistä lankaa, jota ostin messuilta. suurin osa akryyliä, muttei se huivissa haittaa.

Satu kirjoitti...

Hurmaavia neulomuksia! Ja suloisimmat kortit, mitä olen aikoihin nähnyt! :)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi mikä tuubi, toi on menny multa kokonaan ohi, lomallako sen tekasit? I-H-A-N-A. -Marjo-

Anonyymi kirjoitti...

voitko hiukan valottaa ton tuubin ohjetta? aivan ihana nimittäin! mistä langasta teit sen ja millä puikoilla? montako silmukkaa? kiitos!