sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Kuulumisia

Meidän tietokoneeseen tuli virus. Netittömyys on ollut vapauttavaa, mutta myös ärsyttävää. Oli viimein pakko tulla siskon luo tarkastamaan blogit ja päivittämään omaa. Viikonloppu on mennyt juhlahumussa, koska lapsi täytti 3 vuotta. Pidettiin oikein kunnon kemut ja laitettiin pöytä koreaksi.Ninni Loviisa, 3 vuotta!

Juhlien takia, mutta myös omaksi ilokseni, ostin kimpun tulppaaneja. Oranssi on tämän hetken lempivärini. Alkoi heti tuntua vähän keväältä, vaikka ulkona on lunta röykkiöittäin ja pakkassäätä kestänyt jo viikkotolkulla. Nyt rupeaa hellittämään. Ensi viikolla pääsee ehkä ulkoilemaankin, kun ei ole ihan niin kylmä.


5 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Vitsit kun olis ollut kiva päästä tuon juhlapöydän ääreen. Vesi tuli kielelle ja piti mennä kaiveleen kaapista Suomen tuliaisia, Fazerin sinistä siis. :)

Anonyymi kirjoitti...

Myöhäiset onnittelut Ninnille!!

T:Sykäräisen poppoo

Anonyymi kirjoitti...

Terve Sussu ! Aivan mahtavan ihanan näkönen pöytä =D Terkkuja ninnille !! -Venla Ps. Montakos silmukkaa loit niissä polvisukissa ??

Anonyymi kirjoitti...

Sussu sä oot mun macarone-leivosguru :) T. se joka söi eilen koko pussillisen

Anonyymi kirjoitti...

En ookkaan pitkään aikaan lueskellu sun blogia ja aattelin lukea nyt kerralla kaikki ! :D Olipa tyttö kauniina juhlapäivänä. Ja pöytäkattauskin tosi houkutteleva. ois varmaan vaan pitäny tulla =D
Niin ja muuten ! Sain sen nälkäpelin luettua ja oli aivan tosi mahtava !! Koko ajan jännitys yllä. Kyllä sää osaat sussu ! ;) t-vallu