keskiviikko 5. elokuuta 2009

All by Myself

Palasimme kaupunkiin sunnuntaina. Loma on enää muisto vain ja töitä on paiskittu jo kunnolla. Harmitti niin lähteä, mutta kylläpäs olikin ihanaa tulla kotiin! Nukkumaan omiin lakanoihin, juomaan teetä omista kupeista, kauhistelemaan itse aiheutettuja sotkuja. Sisko muutettiin eilen, nyt ollaan samassa kaupungissa. Aamuvarhaisella isi ja lapsi lähtivät jatkamaan lomaansa maalle. Niin, elämä on epäreilua. En osaa oikein tehdä mitään järkevää, kun on niin hiljaista. Keitin teetä, luin mainokset, käväisin kissan kanssa ulkona, neuloin hetken. Nuha painaa päälle, mikä lie sikainfluenssa. Muuten olisin ehkä käynyt pyöräilemässä. Polunvarren vattupuskat notkuvat. Huomenna pääsen poimimaan, kun ystävä lähtee oppaaksi. Vattutuskastani on kuultu jo harjoittelussakin, kun ohjaajani ilahdutti aamulla tuomalla ison rasiallisen eilen poimittuja. Minulle! Muutaman purkin sain pakkaseen, lopuista hurautin smoothien. Nyt pistän elokuvan pyörimään ja puikot viuhtomaan. Täytyy alkaa nauttia harvinaisesta rauhasta.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kauanko sä siellä olet yksin?

Homsantuu kirjoitti...

Yksinään koko tämän ja ens viikon!

Anonyymi kirjoitti...

Tiedoksi että tyttäresi on ollut aamuuinnilla täällä meillä ja myös leivontahommissa: ranskalainen sitruuna-mantelitorttu on uunissa (ohje uusimmassa Oliviassa). Huokaus; odottavan aika on pitkä!
Minkäs elokuvan katsoit?

Tv. the täti

Anonyymi kirjoitti...

mitäs tossa kuvas on valmistumassa ?? -venla-

Anonyymi kirjoitti...

Oliskohan tossa kuvassa valmistumassa ne kädenlämmittimet?

-Sara-

Homsantuu kirjoitti...

Kädenlämmittimetpä hyvinkin. Yksinkertaista tikutusta. Katsoin Vicky Cristina Barcelonan ja tykkäsin tosi paljon! Oliko Olivian ohje taas yhtä hyvä kuin yleensäkin?