lauantai 9. toukokuuta 2009

Keltainen toukokuu

Viikko oli jotenkin niin raskas, etten jaksanut kirjoittaa. Olo keveni sitä mukaa, kun perjantai lähestyi. Pääsin nimittäin tyttöjen kanssa ulos. Syömään, juomaan ja tanssimaan. Yöllä vielä take away -kiinalaista ja sitten ystävän sohvalle nukkumaan. Aamulla sai nukkua pitkään ja herätä ilman päänsärkyä. Kiitos ihanaiset!

Aikaisemmin viikolla käytiin Ninnin kanssa ostamassa parvekkeelle kukkia. Pystyn edelleen yllättämään itseni, kun minä, joka en ole koskaan kukka ja multa -yhdistelmästä piitannut, ihastelin jos jonkinmoisia markettoja ja riippaorvokkeja. Keltaiset orvokit pääsivät mukaani ja sorruimme myös amppelimansikkaan ja unikoihin. Parvekkeelle tuli kertaheitolla kesä. Ulkonakin vihertää ihanasti, puissa on hiirenkorvat ja järvi on sulana.


Keittiöön kesän toi päivän kirppislöytö - keltavihreä pöytäliina. Ei haittaa, vaikka ulkona sataa ja myrskyää, kun keittiössä on aurinkoista. Toinen päivän investointi maksoi hiukan liinaa enemmän, tehtiin nimittäin sohvakaupat. Kauan sitä on etsittykin ja nyt löytyi löhöpaikka, jonka molemmat hyväksyi. Kolme viikkoa aikaa päästä nykyisestä eroon.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

kuulostipa kivalta toi tyttøjen ilta. :) on ikævæ sellaisia.