keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Yh-äitinä

Isi lähti viikoksi koulutukseen. Ollaan siis Ninnin kanssa kahden. Maanantaina lapsi halusi leipoa. Va bene! Katsottiin, mitä kaapista löytyy ja tehtiin persikkapiirakka.

Tiistaina istuttiin Ainolla ja tänään Aino istui meillä.

Kuulin aamulla radiosta, että asteroidi oli ohittanut maapallon. Tuli sellainen olo, että nyt pitää elää ja äkkiä ennen kuin rysähtää. Ainon kanssa mietittiin, mitä kaikkea pitäisi tehdä, jos aikaa olisi vain vähän. No matkustella ja lukea tärkeimmät kirjat ja käydä ihanissa hoidoissa. Niin, ja panna Peteä. Minä vain ajattelin, Aino sanoi ääneen. Mitäs teidän listoissa olisi?

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

tææ oli sellanen johon on kai melkein pakko vastata. :)
riippuen kuinka paljon aikaa olisi jæljellæ haluaisin matkustaa, matkustaa ja matkustaa. næhdæ aasian, etelæ- ja pohjois-amerikan ja viettææ vielæ yhden kesæn kreetalla.
jos aikaa olisi væhæn jæljellæ haluaisin olla læhellæ kaikkia tærkeitæ ihmisiæ. paikka, jossa voisin viimeiset hetkeni mielellæni viettææ, on teillæ, mutta ei jkylæssæ vaan lestillæ. siellæ kun voisi olla ja saada kaikki rakkaat ympærille, niin muuta en tarvisi.

Homsantuu kirjoitti...

hyvä vastaus!

Anonyymi kirjoitti...

Mää panisin vain Peteä.
-Veera

Anonyymi kirjoitti...

Aika paha..Kliseinen, mutta tosi vastaus lienee.. viettäisin aikaa kaikkien rakkaiden ystävien ja sukulaisten kanssa,mielellään saunoen ja loppuelämästä nauttien :)
Yrittäisin kertoa kaikille miten tärkeitä ja rakkaita he ovat minulle.
Jos aikaa maailman pamahtamiseen olisi enemmän, ottaisin törkeesti lainaa pankista (kun takaisin maksusta ei tarvis huolehtia) ja lähtisin Vellun kanssa reissuun Australiaan, Tiibettiin, Monacoon,Roomaan jne. Pitäisin upeita bileitä ja ostaisin lisää kenkiä. En tiedä harmittaisiko kuoleminen vielä enemmän, kun olisi nähnyt miten ihmeellisiä paikkoja maailmassa on ja tietäisi että se on loppu ny. Vai kun kuolisin tylsän elämän jälkeen, eikä tietäisi mistään mitään? Todellisuudessa varmaan itkisin ja huutaisin, kuin joku hulle kantaen kaulassa kylttiä "maailman loppu tulee, oletko valmis!"
Onneksi tuo meteoriitti oli nyrkin kokoinen, ainakin tällä kertaa :) positive thinking
T:Noora