lauantai 28. helmikuuta 2009

Liikkeellä

Vietettiin shoppailupäivä. En ostanut mitään. Tai siis ostin kyllä, mutten mitään itselleni. Sohvan melkein, mutta kun ei päästy miehen kanssa yhteisymmärrykseen, niin sinne jäi. Hinta ja väri olivat kohdillaan (halpa ja vaalea hiekka), mutta istuttavuus ei ollut ihan täydellinen. Jatketaan etsintöjä. Veera oli erittäin tehokas vaatehankinnoissaan - joutuu ehkä muuttamaan isompaan asuntoon. Kierroksen päätteeksi käytiin syömässä ja maha tuli liiankin täyteen.

Nyt heti huomautus, ettei kukaan vaan erehdy tekemään harhaanjohtavia päätelmiä tulossa olevasta tekstistä: minussa ei ole yhtään viherpeukalon vikaa, vaikka olenkin sotkenut käteni multaan! Tai jos onkin, niin vain silloin, kun asialla on jotain tekemistä ruuan kanssa. Ja tässä tapauksessa on. Olen nimittäin hankkinut ruukkuja, multaa ja yrttejä. Niiden oli tarkoitus sulostuttaa ikkunalautaa, mutta vedon takia täytyi etsiä toinen sijoituspaikka. Luin nimittäin, ettei basilika kestä kylmää ollenkaan. Kavereina ovat persilja ja oregano. Ruuanlaitto tuntuu yrttien vuoksi paljon houkuttelevammalta ajatukselta.


Sitten vielä satuin löytämään ihanan kirja-aarteen eiliseltä kirpputorireissulta. Houkuttelevia reseptejä kirja täynnä. Tulispa nälkä.


Tein vielä muutaman rivin lottoa, jos vaikka tärppäis. Sitä odotellessa toivotan kaikille leppoisaa lauantai-iltaa!

Ei kommentteja: