torstai 12. kesäkuuta 2014

Auringon hellimätViikko sitten lähdettiin, eilen palattiin ilta-auringon vielä lämmittäessä. Me matkalaiset ehjin nahoin, kotona hengissä kissat, kanat ja tomaatitkin. Onnistunut reissu, voidaan todeta. 

Lapset käytettiin eläinpuistossa, rannalla riekkumassa, leikkipaikoissa. Minä sain nuohota kirpputoreja ja hamstrata lankaa, mies heitellä kiekkojaan milloin missäkin radoilla.

Herkuteltiin, käveltiin jalat rakoille ja nähtiin ihania, rakkaita. Vietettiin lapsiperhe-elämää kimpassa - ihan parasta. Nautittiin helteestä ja vesisateestakin.

Ihana loma ilman stressiä mistään. Kiitos majoittajille molemmissa kaupungeissa! Huomenna äitiysloman ensimmäinen päivä, pian alkaa lähtölaskenta.
4 kommenttia:

Annelie kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta lomalta. Tekisi mieli kirpputoreja kiertämään kanssa.

milla kirjoitti...

Niin kesäiset kuvat. Ja lähtölaskenta, voi miten jännää aikaa! Löydän itseni usein muistelemasta viime kesää ja sitä odotuksen ihanuutta ja tuskaisuutta. Voi hyvin!

Marjo Anniina kirjoitti...

Voi mikä ihana kuva perheiden pienimmistä käsi kädessä! Oooooooooo!

Ja täällä ois kans yks joka haluais kirpputoreilemaan, kun ei nämä kanadalaiset tiedä kunnon kirppareista mitään! Täällä on vaan vintage-storeja, jossa kaikkea vanhaa (liiankin vanhaa ja huonokuntoista) myydään kirskurihinnoilla. Enkä tarkoita kalliilla kirpparihinnalla, vaan niin kalliilla, että pääset paljon halvemmalla ostamalla uuden tuotteen. Sigh.

Mutta katsotaan, josko tässä vaikka loppukesästä olis reissu Suomeen ;) Halauksia mahan kasvatukseen ja muistakaa kertoa mullekin, että kuka sieltä mönki ulos, sitten kun mönkii :)

Emma kirjoitti...

Ihania kesäkuvia... Näitä kelpaa katsella kun ulkona sataa räntää!