tiistai 18. helmikuuta 2014

Kaunotar ja kammotus


Olen ihaillut monen ompelijan tilkkupeittoja, arponut onnistuisinko itsekin. Päätin onnistua ja leikkelin kauneimmat ylijääneet saman kokoisiksi tilkuiksi. Palat yhteen saumurilla, silitys ja nurjan puolelle reunoihin tukikangassuikaleet. Toiseksi puoleksi valitsin vihreää fleeceä, jonka saumuroin reunaresorin kanssa samalla kertaa, vielä kanttaus kaksoisneulalla ja valmis! Ei ollut vaikeaa, reunat eivät kupruile, tuli ihan täydellinen. Kokoa peitolla on 107x75 cm.Kaikista jämistä ei tule yhtä kaunista lopputulosta. Esimerkkinä vuoden ensimmäinen sukkapari... Huh huh, kukahan huolisi?8 kommenttia:

hillanen kirjoitti...

Iih, miusta nuo sukat on just ihanat! Mut mie tykkäänki villeistä sukista. Peittokin on ihana ja pehmoisen näköinen.

Vuodenaikatalo. kirjoitti...

Ihanat Peppi Pitkätossu sukat! :)

Ruska kirjoitti...

Minäkin ottaisin nuo sukat pois kuleksimasta jos saisin, ihanat! :D ja tuo peitto <3 !!

Ina kirjoitti...

MInusta kaunottaria molemmat. :) Ja sukat just sellaiset Peppi Pitkatossu sukat niin kuin tuolla jo edella sanottiin.

Aarrerasia kirjoitti...

Ihania molemmat! Ja etenkin nuo sukat. Ehdottomasti aika tavaran kaupittaa, jos ei itselle innosta vetästä jalkaan :). Ja todella siististi olet saanut tilkut laitettua. Niin tasan kulmat!!

Maritta kirjoitti...

Peitto on kyllä upea, mutta niin on sukatkin! Eikö just tuollaiset sukat oo parhaita? Toisten sukkien jämiä ja niin ihanan kirjavat ettet kuule raaski niistä luopua :D

Kirjailijatar kirjoitti...

Peitto on upea, mutta kyllä nuo sukatkin ovat vallan vallattomat. Minusta villasukat saakin olla ihan mitä sattuu, se sopii niitten luontoon.

milla kirjoitti...

Minäkin heti hihkuin, että ihanathan nuo sukatkin on :)