sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Johanssonin ohjeilla taas


Tiistaina laitoin alulle juuret, ruokin niitä arkiaamuina. Lauantaina oli valmista, päästiin itse asiaan. Siemenleipää, kauraleipää, Brunkanin vaaleaa. Viimeiset nousivat yön yli jääkaapissa ja paistettiin ennen muun perheen heräämistä. Rakastan leivän leipomista, olen varmaan kertonutkin sen.

Kun vain löytäisin tuon kirjan jostain omakseni.




Viikonloppuvieraana oli serkku, joka sai neuloosin riehumaan ihan uudella tasolla. Pistin puikoille kaksi uutta työtä, vaikka edellisetkin ovat erittäin vaiheessa. Tykkään, onpahan valinnanvaraa, kun sormissa syyhyää.

Ensi viikolle luvassa koulutuspäiviä, kirpputoripyrähdys ja nähtäväksi jää mitä muuta.

2 kommenttia:

Vuodenaikatalo. kirjoitti...

Ompa hyvännäköistä leipää :)

Ina kirjoitti...

Herkullisen nakoisia leipia. Meilla oli kanssa leipapaiva. Meilla vaan leipoo mies enka mina. Ruisleipaa ja vaaleaa chiabattan tyylista.