sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Vaatekaapin ruska


Hippiestä tuli huppari. Ei ihan täydellinen, muttei tuijoteta virheitä, kuten liian pieniä taskuja ja liian lyhyttä vetoketjua. Seuraavalla kerralla onnistun ehkä jo paremmin ja kynnys vetoketjun ompeluun laskee koko ajan. En ole ennen juurikaan käyttänyt huppareita, mutta nyt taisi tulla muutos, on tämä sen verran kiva.


Jos huppari onnistuikin vähän sinne päin niin maatuskamekosta tuli ihan nappisuoritus. Pussihelma ja pitkät resorit, tykkään tykkään! Alkaa olla syksyistä vaatekaapissakin.9 kommenttia:

Kaina kirjoitti...

Ihania vaatteita, ja voi miten kaunis olet! :)

Hosuli kirjoitti...

Oi! Ihan nappi tuo vaate! :)

yllätysvieras kirjoitti...

Tuo maatuskamekko on aivan mahtava!

Emma kirjoitti...

Niin hienoja molemmat vaatteet, syksy<3

heikku kirjoitti...

Ihania ovat! Tiedätkö, olisin voinut laittaa pääni pantiksi (jo ennen edellistä postausta), että olet ostanut tuota maatuskaa. :) Oli ihan sinun näköinen. Kuvainnollisesti, ei kirjaimellisesti. Vaikka suloisia nuo maatuskatkin ovat.

Homsantuu kirjoitti...

:D

Hannariina kirjoitti...

Ihana mekko! Katsopa tämä :) http://punatukkajakaksikarhua.blogspot.fi/2013/10/maatuskamummo.html Maatuskat selvästi vaativat päästä mekoksi resoreilla.

Maritta kirjoitti...

Vau mikä mekko! Ihana tuo maatuskakangas :)

Joana kirjoitti...

Oi(taas)ihania molemmat! Tulee kovasti ikävä omia kotiäitivuosia, nyt aika vain katoaa aina jonnekin ja ompelukonekin on ties missä.

Näytät aina niin onnelliselta ja kauniilta!