tiistai 29. toukokuuta 2012

HengähdysPaikoitellen jo kiiltää, katastrofialueita en näytä teille. Voin kyllä kertoa, että esimerkiksi makuuhuoneen lattiaa ei näe vaatteiden alta ja verhoja ei ole muualla kuin olohuoneessa. Mutta kun siivoaa lähestulkoon yötä päivää, onhan sen pakko jossain näkyä.

Elsan huone on ihana, aurinkokylpypaikka. Isompi lapsi hamstraa pikkusälää ja sisustaa huonettaan itse. Koitan olla puuttumatta, vaikka moinen tavaranpaljous ahdistaa. Alan muuttua minimalistiksi.Kiire hellittää ihan pian. Kohta kaikki on valmista ja juhlatkin juhlittu. Sitten on vain kesää, aikaa ja lapset. Leikin ajatuksella osallistua Kesäyön hullutukseen. Ehkä ilmoittaudunkin.

Hän nukkui viime yön omassa sängyssään, aamuun asti inahtamatta. Päässä mustelmat lisääntyvät samassa suhteessa vauhdin kanssa. Ensimmäinen hammas on havaittu. Kilahtelee lasin reunaan juodessa. Ihanainen.On hengähdetty. Nyt värjätään tukka - ja siivotaan.

6 kommenttia:

heikku kirjoitti...

Teillä on hurjan kaunista! Voi että, kertakaikkiaan. Tapettien sävy on aika lähellä täydellistä. :)

Muistahan levähtää ja henghtää. En ollut kuullut kesäyön hullutuksesta. Kävin kuikkaamassa linkin taakse ja ohhoh -nimensä veroinen juttu!

Oo kirjoitti...

Näyttää todella hienolta! Ihanan kauniita yksityiskohtia kyllä, ei voi muuta sanoa.

Kesäyön hullutus - voihan rähmä. Ei tämmöisiä saa mulle näyttää kun tapana on osallistua kaikenlaisiin hullutuksiin ja haasteisiin. Hyvästi kesärauha.. =)

Aikku kirjoitti...

ihanan näköistä! ja voi mikä muru Elsa! <3

Teija kirjoitti...

Tervehdys täältäkin Käpälämäestä, ihan pakko oli kurkistaa :) Ja melko samanikäinen vauvelikin siellä näyttää touhuilevan, meidän Severi on nyt reilu 10kk.

Koetanpa ehtiä toistekin kylään!

Heidi kirjoitti...

Teillä on niin kaunista ja tyylikästä. Löydän minimalistisia piirteitä itsestänikin; liika tavara lähinnä ahdistaa ja kuormittaa.

Malla kirjoitti...

Oi, teillä on niin kaunis koti!