torstai 19. tammikuuta 2012

Tämä hiljaisuus

Nyt ei kuunnella radiota, ei musiikkia. Televisiokin pysyy mustana. Nyt kuunnellaan hiljaisuutta. Viikon päästä taas paukkuu, kun remontti siirtyy yläkertaan.

Alhaalla näyttää jo asutulta, matot tekevät paljon. Ruokailuhuone toimittaa tilapäisesti makuuhuoneen virkaa ja takkahuoneeseen tullaan kantamaan kaikki ylimääräinen romu. En halua laatikkokasoja joka kamariin. Tämä valoisuus on ihan parasta, yläkerrassa eläminen oli ihan pimeää touhua.


6 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Viihtyisän näköistä, upea pönttöuuni!

Malla kirjoitti...

Todella kaunista ja kotoisaa! Ja tuo pönttöuuni tosiaankin, vau. Kerrassaan upea.

Homsantuu kirjoitti...

Tuon pönttöuunin taakse heitettiin aina pienenä irronneet maitohampaat... Miksiköhän? Uuni on muuten yksi harvoista asioista, jolle ei remontin aikana ole tehty mitään.

heikku kirjoitti...

Voi että teillä on kaunista! :) Minä olen ollut vähän allerginen kaikelle liian valkoiselle, mutta liekkö aikuisuutta vai mitä, että valkoinen ja sen valoisuus näyttää entistä houkuttelevammalta.. varsinkin kun on kaikkia kauniita vanhoja ja värikkäitä esineitä kontrastina! :)

Mirva kirjoitti...

Niin kaunista, mieluusti muuttaisin tuonne minäkin! Tuo kirjahylly on niiiin täydellinen, huoh.

Homsantuu kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne, mekin viihdytään. Kyllä kodista pitää tehdä oman maun mukainen. Vanhat huonekalut ja esineet ovat löytäneet hyvin paikkansa uusista puitteista.