tiistai 17. tammikuuta 2012

Löytölapsi


Meidän "tiluksilla" on pyörinyt jo reilun viikon ajan pikkuinen kissa. Viikonlopun paukkupakkasilla ei luonto antanut enää periksi jättää pientä ulos huutamaan, vaan otettiin tupaan lämmittelemään. Mirri söi ämpärillisen ruokaa ja kehräsi kovaan ääneen sylissä.

Sana kissasta laitettiin leviämään ja yksi omansa kadottanut kävi katsomassakin - vaan ei ollut kissa hänen. Ihmisrakasta, hippaisen rähjäistä kollipoikaa on nyt sitten hyysätty sekä meidän että äitini toimesta.

Voi kissaparka, mitä me sinulle teemme? Kun ei meillä pitänyt olla paikkaa auki, vaikka yksi pissailija onkin saanut lähtöpassit. Mene kotiin, jos sinulla sellainen on.


5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa että huolehditte pikkuisesta raasusta. Toivottavasti hänelle löytyy koti!

heikku kirjoitti...

Voi kun on niin suloinen pieni! Onko teillä siellä päin löytöeläintaloa? Tai jotakin Kissojen ystävät yhdistystä? Jos teille ei ihan tosissaan sovi pientä kisua (joka kyllä kasvaa aikuiseksi harmittavan nopeasti. :)), niin kannattaa ottaa yhteyttä em. tahoihin. Pienelle pennulle on helpompi löytää oikea koti, kuin aikuiselle kissalle. Mutta oottepa kyllä olleet ihania, kun tarjositte pienelle yösijan ja sapuskaa. Kerrohan miten kisun käy! :)

Anonyymi kirjoitti...

Löytöeläinsuojalle tietenkin hänet, jos ette itse voi pitää. Joku henkisesti sairas ihminen on varmaan hänet hylännyt, joten hän tarvitsee ehdottomasti pysyvän kodin, ja sellainen varmastikin löytyy suojan kautta.

-P- kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
-P- kirjoitti...

Jos ei kukaan kisua kaipaile,niin täältä voisi uusi koti löytyä. :)
Kaksi on jo ennestään,mutta saisipa tuo kavereita! :))

t. Pauliina K.