tiistai 12. heinäkuuta 2011

Vauvaa varten

Pieniä neulomuksia on tipahdellut puikoilta pitkin kevättä. Neuletakkia, sukkaa, myssyä ja villahousuja. Aion kokeilla kestovaippailua. Ei paineita, vaan kokeilua puhtaasti mielenkiinnosta. Esikoisen kohdalla ajattelin, että hullun hommaa. Saapa nähdä.

Ohje Dropsin sivuilla.
Vauvalle neulominen on mukavaa, kun valmista tulee nopeasti eikä lankaa kulu paljon. Vihreävoittoista on, kun ei tiedä tuleeko Kerttu vai Perttu. Kerttu Lepäksi me häntä puhuttelemme. Kerttu on kovasti läsnä tulevan isosiskon leikeissä, puheissa ja piirrustuksissa. Odotusta jäljellä 10 viikkoa, kasva vielä ja tule sitten.

Työpäiviä jäljellä kolme. Viime postauksessa tuntui hyvältä, vaan ei tunnu enää. Nivuset ovat olleet liekeissä kaksi päivää. Ei tiedä uskaltaako istua, jos ei pääsekään enää ylös. Kauratyynystä tuli paras ystäväni. Viimeiset päivät viedään läpi vaikka päällä seisten.

4 kommenttia:

Venla kirjoitti...

oi, kaikki nuo neulomukset on aivan ihania, varsinkin nuo sukat :)

mimmu kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

Kauniita neuleita olet tehnut vauvalle. Ihana työnimi :)
Se on jännä tuo nimiasia. Nimittäin joskus olen ajatellut, että esim. Kerttu on aika kamala nimi. Tai kun meidän pikku Hnekka nimesi koiranpennun Anniksi. Nyt koira on jo vanha ja nimi tuntuu oikein hyvältä!
Ei ole muuten montaa Perttua tullut vastaan.

Tsemppiä loppuodotukseen ja oikein ihanaa lomaa!

-Tarja-

PS Onnistuin jotenkin sekoilemaan tämän kommentin kanssa ja jotenkin sain sen jo kerran poistettua, siitä tuo aikaisempi;)

heikku kirjoitti...

ompas ihania neuleita perttukertulle! :) minunkin vauvalla, sitten joskus, on kirjavia vaatteita, ei liian hailakoita. onnea loppuodotukseen!