tiistai 29. joulukuuta 2009

Uusia aluevaltauksia

Olen viimeksi ommellut yläasteella. En nauttinut touhusta yhtään ja tuolloin kaikki itse tehty näytti silmissäni jotenkin tökeröltä. Olen ehkä viimein selvinnyt niistä traumoista, sillä tänään kaivoin äitin ompelukoneen kaapista ja aloin leikkiä strömsöläistä. Tarvikkeina pellavaa, pitsiä ja kauroja (ynnä sekalainen kasa kaikenlaisia kankaita). Langat oikein muutaman yrityksen ja erehdyksen kautta - sitten vain kaasua. Päivän saldo on kolme kaurapussia (joista yksi on juuri nyt mikrossa valmistautumassa lämmittämään jalkojani), patja ja tyyny nuken kehtoon sekä ihan hyvä läjä hernepusseja odottamaan tulevia leikkejä.


Olo on pelottavan innokas, aivan kuin näitä harrastuksia ei olisi jo tarpeeksi! Eilen ostin uuden skräppäys-albumin ja papereita, mistä pääsenkin siihen toiseen aluevaltaukseen. Nimittäin ebayhin. Rekisteröidyin viikko sitten ja jo toinen paketti tulossa. Ensimmäisenä huusin pöllöleimasimia ja eilen paperikukkia. Halvalla tulevat, mutta ei parane kovin usein sivuilla vierailla, kun joka kerta löytyy jotain ihanaa.

3 kommenttia:

miukula kirjoitti...

Meillä tehtiin jo noita tyynyjä pari vuotta sitten, täytettiin ne vehnänjyvillä. Skräppäily on hauskaa, ainakin kun saa antaa ne tehdyt jutut lahjaksi. Toisten iloksi minä teen albumit, en omaksi. =D

Norppis kirjoitti...

Ompelu omilla ehdoilla ja omalla tahdilla onkin kivempaa kun yläasteen rättikässä.. Kauratyynyt kuulostaa hyvältä ja kankaat näyttävät oikein kauniilta!

Sähis kirjoitti...

Mulla on vähän samanlaisia kokemuksia ompelusta =) Omilla ehdoilla, inspiraation sattuessa se on kivaa =D Välillä on ihana ommella jotain, siinä kun yleensä näkee tuloksen nopeammin kuin esimerkiksi neulonnassa.