maanantai 21. syyskuuta 2009

Flunssa-aseet

Kävin viikonloppuna syysmarkkinoilla. Tänä syksynä ei ole varaa sairastaa, joten ostin aseen flunssaa vastaan: tyrnihilloa. Kauppiaan mukaan lusikallinen päivässä riittää päivän c-vitamiinin tarpeeseen. Tiedä häntä, mutta mielellään tuota maistelee. Ninniä ei hillo ehtinyt pelastaa, vaan nuha iski. Ensin tuli silmätulehdus ja sitä seurasi kuume. Tänään kiukuteltiin kyllä jo siihen malliin, että tauti alkaa taittua.


Ostin myös kotimaisia omenia, pikkuisen kirpeitä. Sellaisia niiden pitää olla. Aamutkin ovat kirpeitä ja täytyisi taas opetella pukeutumaan oikein. Monta kerrosta, että aamulla tarkenee ja jotta päivän mittaan voi karsia ylimääräisiä pois. Syksyllä myyntiin tulevat vaatteet ovat mielestäni niitä kauneimpia. Pehmeitä sekä materiaaleilta että väreiltä. Villaa ja palmikkoa ja isoja kauluksia. Vähän haluttaisi mennä katsomaan tämän syksyn tarjontaa. Ostaa jotain lämmintä, johon uppoutua, jos tyrnihillon taika pettää.

1 kommentti:

Ootke kirjoitti...

Onko teillä uusi kissa, vai ymmärsinkö oikein?? :D Sinusta tulee vielä sellainen kissatäti, jolla on 20 kissaa, ja lankarullat ihanasti sotkussa. :) ..onneksi sulla on mukava mies, niin et pääse ihan kuitenkaan erakoitumaan. <3 Oot ihku ihana ihminen! Nauti syksystä, minä puolestani kerään täältä aurinkoenergiaa!