sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Laiskamato

Olen koko viikonlopun onnistuneesti lykännyt portfolion kirjoittamista. Se olisi tämän kesän kouluhomma ja juhannukseen mennessä pitäisi olla jo reippaasti sivuja, jotta voisin heinäkuussa lomailla hyvällä omalla tunnolla. Jotenkin sitä vain löytyy roppakaupalla tärkeämpääkin tekemistä, kuten vaikka lapasten kutomista (talvi näyttää tulevan takaisin) tai lankojen lajittelua. Tänään on pakko ottaa itseään niskasta kiinni ja aloittaa, niin tympeältä kuin se tuntuukin. Olen asettanut itselleni aikataulun, jota toivon mukaan noudatan.

Mutta vielä niistä tärkeämmistä jutuista eli työn alla olevista lapasista. Olen ihastunut leijonankeltaiseen väriin ja löysin vanhan purkukerän juuri sitä sykähdyttävää sävyä. Ensimmäinen lapanen tuli eilen valmiiksi elokuvaa katsoessa, nyt jännitän riittääkö lanka toiseen. Lopputulos on vähän ruma, sillä lanka on täynnä solmuja, eikä ole muutenkaan ihan priimaa, mutta tuollaiset nuhjuiset kelpaavat mulle ihan hyvin. Nyt tekeleet piiloon ja ryhdistäydy!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että Sohvi on kasvanut! Ja ihanan keltaista lankaa. Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille! Jurnun jurnun jurnun...miten voitte ola niin kauan pois?!Mummun sanoin:Eikö teillä ole yhtään häpyä?

Tv. Paappa ripa piparii...

Anonyymi kirjoitti...

voi miten mahtavat villasukat noi valkoset!! et sie myyntiin tekis sukkia? just tommosia:D suvi