sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Aurinko aurinko lettuja paistaa

Tätä lämpöä on odotettu! Toivottavasti ei heti kylmene. Viikonloppu käy vähiin, mutta kaikenlaista on ehditty. Juna toi perjantaina ystävän Tampereelta yökylään. Häneltä tuo kaunis paketti.


Lauantaina grillailtiin hyvässä seurassa ja kannustettiin Leijonia. Taas ollaan siinä kevään parhaimmassa vaiheessa, kun saa alkaa jännittämään, mikä maa Suomen tällä kertaa pudottaa pilvistä. No no, pois tuo pessimismi! Oikeasti olen joka kevät ihan satavarma, että nyt loppuu tämä vuosikausia kestänyt tappioputki (eihän jääkiekossa muu merkitse kuin kulta) ja on taas Suomen vuoro juhlia! Tämä kevät ei tee poikkeusta, vaan odotukseni ovat jälleen korkealla. Lätkän MM-kisat ovat ehkä ainoa hyvä syy, minkä takia voisin ostaa television, jos sitä ei vielä olisi. Huomenna taas kannustetaan.



Tänään lähdimme koko perheen voimin tivoliin. Pitäähän lapselle näyttää, mihin kaikkeen kummalliseen kansa voi rahansa laittaa. Nautittiin auringosta ja Ninnin ihmetyksestä. Syötiin jäätelöt kinuskikastikkeella. Ihan mukavaa, kun sai pysytellä maan pinnalla ilman kuolemanpelkoa, jotka kieppuvat vehkeet minussa väistämättä aiheuttavat.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita valokuvia! Löysin vihdoin tämän sinun blogisi tuonne suosikkeihini! :)