keskiviikko 14. tammikuuta 2009

No huh huh! (ninamaisesti)

Löysin unelmieni talon. Se on valtava 20-luvulla rakennettu mansardikattoinen kaunotar. Suuri puutarha ympärillä, pihassa luhtiaitta ja talossa oma viinikellari! Kaiken kukkuraksi järven rannassa kelohonkainen rantasauna. Ihan itkettää, kun katson kuvia tästä paratiisista ja ymmärrän, ettei se koskaan ole minun. Hinta nimittäin on kuusinumeroinen, eikä ala ykkösellä eikä edes kakkosella. Jos voittaisin nyt voittaisin lotossa, en miettisi hetkeäkään.

Harjoittelun ensimmäiset päivät tuntuvat vievän mehut ihan kokonaan. Päivät on pitkiä ja olen edelleen ihan päästäni pyörällä. Jospa se tästä tasoittuisi. Illat on kyllä tehtävistä vapaata aikaa, mutta koska olen todella aamu-uninen (ennen auringon nousua heränneenä kuin perseelle ammuttu karhu), täytyy kömpiä tavallista aikaisemmin petiin, jotta jaksaa nousta. Käsityörintamalla on aika hiljaista. Aloitin kyllä Nipsulle liivin, mutta kiireestä johtuen se on paitsiossa. Välipalatyönä kädenlämmittimet, sillä hassu juttu, mutta mulla ei ole lapasia! Jätin ainokaiseni lestille. Löysin marketista muumikalenterin tälle vuodelle, luulin jo jääväni ilman.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ihana toi kalenteri!! mä yritin ettiä sitä joka paikasta ennen joulua mut en löytäny! arvaa kiljuinko riemusta kun villeltä saadusta paketista paljastui juuri se kalenteri! :D mistä se tiesikään! (ja löysikään...)

Anonyymi kirjoitti...

t: aino........

Anonyymi kirjoitti...

Terveisiä ja halauksia täältä no huh huh-landiasta! Löysin minäkin ihanan kalenterin; Heli Laaksoselta joku runokalenteri, tiä sit mimmonen sisältö kun ole nähnyt ku kannen.Kypsyttää jo noi Erä, Maitokolmio,keskipohjanmaa kalenterit...
Nimim. Ninni on ihana!