keskiviikko 30. joulukuuta 2015

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin


Ei onnistunut elvytys, on aika sanoa heipat. Tuntuukin haikeammalta kuin luulin, onhan tässä kirjoitettu. 

Siinä se perimmäinen syy ehkä on, tuntuu, että kaikki on sanottu, ja moneen kertaan. Onneksi aina voi palata, vaikka nyt en siihen jaksa uskoa. Kuvat ja kirjoitukset kuitenkin säilyvät, se on ajatuksena mukava.

Minä jatkan arjen ja juhlan tallentamista instagramin puolella (@mekkomummu), liittykää joukkoon, jos ette vielä ole. Kiitän kaikki lukijoita, satunnaisia vierailijoita ja kommentoijia, ilman teitä en näin monta vuotta olisi blogin parissa viihtynyt. Alla kuvina meidän joulumme, niiden myötä toivotan kaikille iloa ja onnea tulevaan! 
3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi! Mä niin viimeiseen asti toivoin, että olisit sittenkin jatkanut. Jään kyllä kaipaamaan kirjoituksiasi. Instagramin puolella olenkin jo pidempään seuraillut. :) Onneksi et kokonaan häviä linjoilta ja ihanaa jos vanhat postaukset jäävät luettaviksi! Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi! :) T. Aktiivinen lukijasi ja aina uutta inspiraatiota blogistasi löytänyt Iitu

Maria kirjoitti...

Just tänään kirjoitin allakkaan jostain lehdestä sun blogin nimen :) Onneksi kuitenkin vielä löytyy, tämä mulle aivan uusi blogi. Kiitos

Unknown kirjoitti...

Water Hack Burns 2 lb of Fat OVERNIGHT

Over 160,000 men and women are hacking their diet with a simple and secret "water hack" to drop 2lbs each and every night in their sleep.

It is proven and it works all the time.

Just follow these easy step:

1) Hold a glass and fill it half glass

2) And now learn this weight losing HACK

you'll be 2lbs lighter the very next day!