sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Ehtoopuolella?


Oho, kuukausi vierähtänyt, lumi lähtenyt, järvi vapaa jäistä. Ilma on käynyt liian lämpimäksi uudelle takille. Olen saanut otteen juoksuharrastuksesta ja kaivanut elämäni ensimmäisen kunnollisen kukkapenkin. Tomaatintaimet venyttävät varsiaan. Kanat ovat palanneet kotiin ja kaksi uuttakin rouvaa on tulossa. Pienin lapsi kasvattaa hampaita ja ottaa tukea vasten askelia, isoimman kanssa luetaan yhdessä Harry Potteria. Keskimmäinen on oma hurmaava itsensä, peikkotyttö, jonka viihdearvo on sata.
Pikkulinnut tekivät yllättäen paluun lintulaudalle ja vilskettä on riittänyt enemmän kuin pakkasilla. Ensimmäistä kertaa bongasin tiklin ja sain sen myös ikuistettua. Tikliä pidetään joissain maissa häkkilintuna sen kauneuden vuoksi. Päivän tietoisku.
Blogini taitaa tehdä kuolemaa. Instagramista on tullut parempi ystävä, nopea ja helppo. Kyllä, nopeutta ja helppoutta olen alkanut vaatia. Pitäisi kokeilla, miten bloggaaminen onnistuisi tabletilla. Ihan vielä en ole valmis laittamaan viimeistä pistettä, mutta kuten huomaatte, julkaisutahti ei päätä huimaa. Instagramissa olen nimellä @mekkomummu, jos hitaus tällä puolella alkaa nyppiä.


Ihanaa kevättä!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et vielä lopeta. Kirjoitat niin kauniisti, se ei pääse instagramissa oikeuksiisa.

Anonyymi kirjoitti...

Voi samaa toivon kuin edellinen kirjoittaja!! Blogiasi olen lukenut monta vuotta vaikkakin anonyymina :) Huolestuin jo, onko jotain sattunut kun oli niin hiljaista :) toki itsekin äitinä ymmärrän mikäli aika ei aina tunnu riittävän ;) joka tapauksessa hyvää kevään jatkoa sinulle!

Pirunpaskan Rinsessa kirjoitti...

Minunkin tulisi ikävä kauniita sanojasi.

Emma kirjoitti...

Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, mutta en silti ole instagramiin (vielä) liittynyt. Miun mielestä blogeissa kuitenkin kuuluu ja näkyy paremmin kirjoittajan ääni, vaikka sanoja olisikin kuvien välissä vain muutama :)

Annelie kirjoitti...

Kirjoitat hauskasti. Itsellänikin on harva tahti julkaisussa, että ymmärrän sua. On niin paljon muutakin elämää. Kivaa kevättä!

Homsantuu kirjoitti...

Oi, olettepa ihania. Kuten mainitsinkin, en ole vielä viimeistä pistettä laittamassa, vaikka välillä sellainen pyörii mielessä. Mahtavaa huomata, että täällä edelleen joku säännöllisesti vierailee. Kiitos teille, annoitte sanoillanne uutta virtaa!

Anonyymi kirjoitti...

minäkin toivon sun jatkavan blogikirjoittamista kauan, kauan! on niin kiva seurata teidän elämää. terveisiä napatatilta

Anonyymi kirjoitti...

Mä myös tahdon, että jatkat vielä. Hyvää, kun kannattaa aina odottaa ��. Halein, Saija

Anonyymi kirjoitti...

Kysymysmerkkien piti olla <3 ☺

Unknown kirjoitti...

Voi älä lopeta, on niin ihana lukea sun kuulumisia (näin yövuorossa tarvii piristystä). Oli myös iloinen yllätys bongata sut mummoilua-kirjasta =)
=)Maija