tiistai 24. helmikuuta 2015

Jaossa iloa!


Miij Makuja mukuloille -blogista haastoi minut mukaan ilahduttamaan kanssabloggaajia. Kiitos, mukana ollaan!Haaste on siis seuraavanlainen:

Haasteen tarkoituksena olisi ilahduttaa kanssabloggaajia. Haaste on alun perin lähtöisin Tipulassa-blogista ja säännöt ovat seuraavat:

 - Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän).
 - Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
- Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia.

Teitä ihania ilahdutuksen ansainneita on niin paljon, että yksi yökin meni vatvoessa, keitä valitsisin. No, päädyin kahteen aika erilaiseen bloggaajaan, mutta molemmat ovat minulle suuria innoituksen lähteitä.

Napit puuttuu -blogin Tiina. Jos vain on neulemojo kateissa, niin tätä blogia vilkaisemalla se palaa salamana!

Lunni leipoo -blogin Annamaria. Leipomisinnon iskiessä selaan aina ensin tämän blogin ja yleensä herkkuohjetta ei tarvitse muualta hakeakaan. Kaikki kokeilemani on ollut superhyvää.

Toivon, että lähdette mukaan ja pääsen ilahduttamaan teitä!1 kommentti:

Tiina kirjoitti...

Oho! Täällähän oli ihana ylläri! :) Kiitän kehuista ja lähden pohtimaan, miten jakelisin haastetta eteenpäin.