perjantai 23. tammikuuta 2015

Vauvankasvukriisi


Hän kääntyy ja pyörii kuin kello, pönkää etunojaan huiman korkealle. Ja kasvatti ensimmäisen hampaan! Sillä hampaalla pitäisi pikku hiljaa alkaa syömään ihan oikeaa ruokaa.

Kaikki vaatteet tuntuvat kittanoilta (käsi ylös, joka ei tunnista tätä sanaa! näyttää kirjoitettuna hassulta). Onneksi äitinsä on järkyttävän kangasmanian kourissa, tilailee tuon tuostakin ja suunnittelee leikkovansa isin vanhat paidatkin bodeiksi.

Atunahousu. Taas viljellään papan käyttämää sanaa. Tarkoittanee vaippapyllyistä lasta.
Pakkaset ovat pitäneet meitä sisällä monta päivää. Pienimmän nenä valuu ja keskimmäinen yskiä paukuttaa. Tehdään eväsretkiä olohuoneeseen ja laitetaan postia täti-ihmiselle. Välillä saadaan vieraita, sulatetaan pakastimesta pullaa. Käsien hetkeksi vapautuessa tikataan vimmatusti. Tai piirretään possu. Mukavaa tämä kotielämä.
5 kommenttia:

Marttilan tilan Jonna kirjoitti...

Ees-taas rullaava "makkarainen" meidänkin lattoilla pyörii, tosin ainuttakaan kakkulapiota hänen suusta ei vielä löydy..:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka!

Olen jo pidemmän aikaa seurannut blogiasi, mutten ole vielä kertaakaan rohjennut kommentoimaan... Nyt haluan kuitenkin sanoa, että täältä sinun blogistasi saa aina niin hyvän mielen! Ihanat kuvat ja mukavat jutut. Kiitos! :)

-Iitu

Homsantuu kirjoitti...

Isosisko ensimmäisenä hampaan huomasi ja minä en uskonut moneen päivään! Tytöille tullut vasta paljon myöhemmin.

Homsantuu kirjoitti...

Voi, kun kiva kuulla! Kommentistasi jää hyvä mieli pitkäksi aikaa :)

Nalala kirjoitti...

Meillä sanottaisiin "kinttanoilta", ei "kittanoilta" :)