maanantai 17. marraskuuta 2014

Viikkopäivitys


Vai muka ohi menossa. Edelleen yskitään ja niistetään. Pieninkin rykii kuin aikamies.

Pyristelen joulun odotusta vastaan. Ei ole vielä oikea fiilis. Takkahuoneen kukkaverhot kuitenkin vaihdoin pois ihanan Jemman tieltä. Tämäkin kangas meinasi mennä sivu suun, kun olen tällainen hitaasti lämpenevä. Onneksi en jäänytkään ilman, sillä tykkään näistä verhoista kovasti. Punaisuudesta huolimatta eivät ole liian jouluiset, vaan voisin pitää ikkunassa kesälläkin.
Tampereen messut jäivät tänä vuonna sattuneesta syystä väliin. Harmittaa, mutta ensi vuonna sitten, kun ei ole näin pientä kiinni minussa. Lohdutukseksi tilasin villatakkilangat. Tavoitteena saada puikoille vielä tässä kuussa. Valmistuneiden neulomusten suhteen tulossa heikko vuosi taas, koitan kompensoida ahkeralla ompelulla. Olen tehnyt monenlaista kivaa, mutta eipä pilata yllätystä, esittelyt joulun jälkeen siis!
3 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Sympaattiset verhot!

Mie en oo vielä koskaan päässyt Tampereen messuille, vaikka muilla messuilla on tullut käytyä useasti. Tänä vuonna en tohtinut tämän pienimmän kanssa lähteä, ei vielä pärjää paria tuntia kauemmin tissittä. Ehkä sitten ensi vuonna...

Homsantuu kirjoitti...

Sama syy täällä ja lapsen kanssa en lähtisi. Jospa me kohdataan ensi vuonna!

Pirunpaskan Rinsessa kirjoitti...

Kyllä on kauniit verhot. Onneksi et jäänyt ilman.