keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Sleeping beauty ja työläiset


Tartuimme miehen ja pelimannin kanssa työlistaan. Piharakennuksen ikkunanpielet ovat saaneet valkoisen maalin ja terassin paikalta pintamaa on lapioitu pois. Ryytimaakin on perkattu. Aivan kuin puuhaa ei olisi riittävästi, aloin vielä hioa vanhoja puutarhakalusteita ajatuksena tehdä niille pieni muodonmuutos. 

Virtaa tuntuu olevan nyt valtavasti. Maalataan vähän siellä sun täällä, sukkia on tekeillä joka puikolla, ompelukone laulaa yöhön. Vaikka lopputuloksena ei syntyisikään muuta kuin pikkareita, on jumi silti selätetty. 

Joku meillä sentään ehtii vielä nukkua päiväunet. Suloista. Lupaan itsekin levätä, kunhan tämä virtapiikki laantuu ja kunhan saadaan lämpöä, että tarkenee istua aloillaan. 4 kommenttia:

milla kirjoitti...

Mikä tuo apilakangas on? Meillä on kirpputorilta ostettu vauvan peitto tuosta kankaasta (toinen puoli samanlainen, mutta keltainen). Oon kovasti miettinyt, että mikä tuo kangas on. Tiedät varmaan? :)

Homsantuu kirjoitti...

Tuon paidan apilatrikoon olen ostanut joskus fb:n kangaskirpparilta, valmistajaa en kyllä tiedä. Olisikohan kestovaippakaupasta joskus saanut?

milla kirjoitti...

Kävi Metsola mielessä, mutta ei taida olla sitä kuitenkaan..

Homsantuu kirjoitti...

Metsolasta pn saanut joustofroteena, trikoosta en osaa sanoa.