sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Orelma


Mekkotehdas-kirja on ollut lainassa kirjastosta jo useamman viikon, mutta nyt vasta rohkaistuin kokeilemaan. Meillä oli lauantaina ensimmäiset ompelulanit ja otin hiukan varaslähtöä kokeilemalla Orelma-mekon kaavaa edellisenä päivänä. Tunteja vierähti, mutta kyllä vain tuli sievä! Niin sievä, että piti kirja tilata omaksi, varsinkin kun halvalla sai. Seuraavaksi täytyy alkaa hamstraamaan puuvillakankaita, niitä kun ei varastoista kovin moneen mekkoon löydy.

Tykkään Orelman mallista tosi paljon, helma jäi vain ehkä hivenen liian lyhyeksi. Kangas on pehmeäksi kulunutta puuvillaa, jossa värit ovat kuitenkin säilyneet kirkkaina. Typykkä oli onnesta soikeana, kuten kuvista ehkä voi arvata.

Ompelulanien satoa myöhemmin!


4 kommenttia:

Heikku kirjoitti...

Jo on äitinsä näköinen neiti, kaunis kuin mikä! Jod meilläkin asuisi pientä ameväkeä, tilaisin Mekkotehtaan minäkin. :) Suloinen mekko!

Pizzicato kirjoitti...

Ihana Orelma! Minullakin lainassa Mekkotehdas sillä ajatuksella, että tällä kertaa ompelisinkin itselleni Maretin. Pitäisi ehkä tosiaan tilata kirja itselle - ihan vain jo ihanien kuvienkin takia :)

Paula kirjoitti...

No on kyllä söpö! Tällaisista kuvista aina itsekin inspiroituu. Aloin keräillä puuvilloja mekot mielessä, sillon kun tuon kirjan sain. Olisi varmaan aika alkaa tehdäkin jotain niistä :)

Maritta kirjoitti...

Niin söpö mekko! :D