tiistai 2. huhtikuuta 2013

Laiha on saalis


Maaliskuussa valmistui vaatimattomat neljä neulomusta. Maatuskat ja pöllöt ovat jo postauksensa saaneet, eikä niistä sen enempää. Onnessani olen Ceileistä! Näitä on tehty hartaudella ja kesken meinasivat jäädä, kun iski se toisen sukan ärtymys. Sinnikkyys palkittiin ja lopputulos on vallan ihana. Lankana Cascade heritage 150 ja malli on siis Ceili Socks. Viime aikoina on ollut havaittavissa villasukkien reikiintymistä ja niitä pitäisikin urakoida enemmän, jottei varasto vain pääse ehtymään. 


Still lightin ohelle tarvittiin nopea ja lämmittävä välipala, ja koska pipojakaan ei ikinä ole liikaa, tein palmikkopipon itselleni. Valkoinen myssy on myös ollut listalla jo pitkään, nyt se on päässä. Malli on sama Cable Hat, jonka esikoinen sai joulupaketista.


Kiitos kameranaiset, Veera ja Ninni!

Viikonloppuna on tiedossa reissu Tallinnaan, joten hoi Karnaluksin kävijät, nyt vinkkejä mulle!

7 kommenttia:

hookoos kirjoitti...

"Vaatimattomat" neljä :D

Kauniit aikaansaannokset ja malli!

Ina kirjoitti...

No mina jo kanssa meinasin etta VAAAAAAN nelja! HUH! En yksinkertaisesti ymmarra mista keksit ajan neuloa kun sinullakin noita lapsukaisia on sulostuttamassa paiviasi. :D Todella kauniit sukat ja hattukin on kovin soma.

Heikku kirjoitti...

Ompas kauniit sukat (ja simpsakat sääret, hih). Toisen sukan ärtymys? Minäkin olen sitä potenut, diagnoosia tietämättä. Oireet kuitenkin passaa.

Heidi kirjoitti...

Ai neljä valmistunutta työtä kuukaudessa on "vaatimatonta"? :) Ei minusta vaan. Kauniita töitä, sukkien väri on kerrassaan täydellinen.

Emma kirjoitti...

Kauniit sukat!

Kannattaa kattoa Karnan nettisivuilta valikoima ja tehdä vaikka jonkinlainen ostoslistan runko etukäteen. Siellä on niin järjettömät määrät kaikkea, että helposti harhautuu haahuilemaan eikä tunnin päästäkään ole vielä saanut mitään valituksi.

Sarppu kirjoitti...

Ihanat sukat, kerrassaan kauniit :) odotankin sitten innolla uutta postausta vinkkien toivossa, kun olemme kesällä lähdössä Tallinnaan.

Maritta kirjoitti...

Todella kauniit sukat! Ja kaunis myssykin, palmikot on niin ihania :) Hauskaa reissua :D