torstai 21. maaliskuuta 2013

Buzzaushommista päivää!


Viime aikoina olemme testanneet Möllerin Omega-3 Pikkukaloja. Oranssit pikkukalat sisältävät omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia, ilman keinotekoisia väri- tai makeutusaineita. Kalat muistuttavat erehdyttävästi karkkeja, joten ei ole tarvinnut houkutella tai käyttää kiristyskeinoja, jotta lapsi olisi näitä ottanut. Toista oli omassa lapsuudessa, kun tarjottiin kalanmaksaöljyä ruokalusikalla. Taisi pappa olla ainoa, jolle kelpasi. 



Pikkukalat on selvästi suunnattu lapsille, eivätkä öljyisen tuntuiset, löysää viinikumia muistuttavat feikkikarkit  minua juuri houkutelleetkaan. Aikuiset syökööt siis omia tylsiä nappejaan, pääasia, että lapsille maistuu. Sinänsä tuote saa minulta kehuja, ainakin meidän perheessä syödään kalaa ihan liian harvoin ja D-vitamiinia tarvitaan aina.

Lisää tuotteesta osoitteessa www.moller.fi ja lisää buzzaamisesta osoitteessa www.buzzador.com.

1 kommentti:

Ina kirjoitti...

Taalla loytyy kaikki lasten vitamiinit ja kalanmaksaoljyt yms juuri tuommoisina viinigummimaisina namupaloina. Ei ole tytoilla valittamista kun ottavat prinsessanmuotoiset (loytyy keijuja, pojille autoja, toy storyn hahmoja jne) vitamiinit paivittain. :)