maanantai 21. tammikuuta 2013

Uudet asukkaat


Syntymäpäivien seurauksena meille muutti jos jonkinlaista otusta, kuten ruumisarkussa asustava liikkuva ötökkä ja suurisilmäinen vihreä pöllö. Vaaleanpunainen oli asettunut taloksi jo aiemmin. 


Sitten tuli myös vauva. Hänen nimensä oli alunperin Molly, mutta nimi tuntuu vaihtuvan päivittäin. Nukke kulkee lapsen mukana kaikkialla, nukkuu oranssissa puukehdossa, pitää pienimpiä talosta löytyviä vauvanvaatteita ja näyttää nätiltä. 
2 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Voi että miten ihania nuo ötökät! Kummityttöni isä meni taivaaseen ihan vähän aikaa sitten, ja mielessä on ollut tehdä tytölle sellainen "pipipöllö" joka oli jossakin kirjassa, jota minulla ei enää ole. Mutta mielessäni pöllö oli ihan noiden teidän ötököidenne näköinen, joten ehkä vähän yritän zoomailla noita lähempää ja ottaa mallia -- enpä minä ohjeilla tapaa yleensäkään mitään tehdä...

Meillä kohta nelivuotias on nyt innostunut nukkevauvoista ihan täysillä, ja niitä hyysäillään sitten pitkin taloa. Minusta ne leikit ovat jotenkin niiiiin suloisia...

Ina kirjoitti...

Hauskat pollot. Ettei ihan pollopariskunta. ;) Meilla hoidellaan kanssa vauvoja niin isompi kuin pienempi. Hauskaa seurata vieresta kun toinen opettaa toista hoitamisen salojen selvittamiseksi. Sopo Molly tai mika nyt sitten tanaan onkaan. :)