maanantai 7. tammikuuta 2013

Tammikuun neuloosi


Ensin valmistuivat elonpolut, sitten kalajoet. Ensimmäisten piti tulla itselleni, mutta niin teki tiukkaa, että annoin lapselle. Kalajokia en anna kenellekään, ovat ihanat ja sopivat. Ja yksi kesän kyhäilyistäkin muuten, en ole pahastikaan myöhässä!

Joulun jälkeen uhkasi tulla neulomisjumi, mutta ohi meni. Nyt on taas intoa enemmän kuin aikaa. Lähipiiriin pukkaa vauvoja, mikä tietää pieniä töitä, uusi laukku vaatii uuden värisiä asusteita ja messulangat vinkuvat villatakiksi. 

Huomisesta lähtien päiväni alkaa aikaisin.

8 kommenttia:

Ina kirjoitti...

Molemmat sukat on tosi ihanat. Sulla on todellakin neuloosi paalla. :) Mullakin miljoona asiaa taas listalla tehtavaksi..... mistakohan paasta sita alottaisi ja mistakohan sen ajan taikoisi?

MevrouwWalvis kirjoitti...

Ihanat Kalajoet! Ovat olleet mullakin jonossa vaikka miten pitkään, pitäisköhän viimein aloittaa?

Anonyymi kirjoitti...

I love the second photograph!

Mirva kirjoitti...

Hienot sukat, niin kauniit värit! Mitä lankoja käytit? Mulla on vähän neulomisjumi nyt, liikaa keskeneräisiä töitä varmaan. Pitäisi neuloa nukenvaatteet valmiiksi, niin pääsisi keskittymään muihin hommiin. Tulee heti paineita, kun joku oikein kovasti odottaa jotakin. (Niin kuin eräs niitä nukennuttuja odottaa.)

Peurankello kirjoitti...

Wau, nuo Kalajoet on huiput!

Sarppu kirjoitti...

Tahtoisi tuollaiset kalajoet :) Ihanat.

Homsantuu kirjoitti...

Kiitän kehuista :) Elonpolut on tehty Maijasta ja Kalajoet Shibui sock-langasta, joka mielestäni sopii hyvin just näihin sukkiin, kun kierretyt silmukat pääsee kunnolla oikeuksiinsa.

Maritta kirjoitti...

Ihania molemmat! Nyt mäkin innostuin tuon värisistä kalajoista :)