tiistai 1. tammikuuta 2013

Neulevuosi 2012

Olisi yhteenvedon paikka. Eilisen tohinassa ei tullut enää mitään valmista, joten lopputulos on tämä:

Lankaa kulutettu 7 177 grammaa! Valmiita sukkia 19 paria , lapasia 9 paria, villapaitoja/-takkeja/-mekkoja/-tunikoita 11 (osa pienille, osa isommille). Loput ovat sitten huiveja, pipoja, säärystimiä ja sen sellaista. Yksi vuoden hienoimmista aikaansaannoksistani on vielä esittelemättä, napit kun ovat vasta matkalla. Sen aika tulee kyllä.

Käsitöiden kirjaamisesta ylös aion pitää kiinni, sillä on niin helppoa tarkistaa muistiinpanoista puikkokokoja, silmukkamääriä jne. Ja kun mulla on nyt niin hieno muistikirjakin! Vuoden ensimmäinen aloitus on puikoilla, tästä se lähtee. Hyvää ja onnellista uutta vuotta 2013 kaikille!5 kommenttia:

Mirva kirjoitti...

Aivan hurjasti olet kyllä saanut aikaan! Haaveilen vain moisesta tahdista, (o)saisinpa minäkin! (Välillä täytyy muistuttaa itseäni siitä, että opettelin neulomaan vasta kolmisen vuotta sitten, tässä on vielä paljon opeteltavaa...)

Tuo muistikirja on kyllä loistava ajatus, täytyisi varmaan itsekin pitää moista. Nytkin on keskeneräisiä töitä, joista en edes varmalla muista, millä puikoilla niitä on alettu kutomaan...

Outi // Suhisee kirjoitti...

Vitsi, itsekin pitäisi aktivoitua tuossa muistikirjan pitämisessä. Mutta sehän voisi olla vaikka minun uudenvuodenlupaus! =) Paljon olet tehnyt hienoja töitä!

Emma kirjoitti...

Hyvä neulesaldo! Mistä noin ihania muistikirjoja saa?

Maritta kirjoitti...

Hieno määrä neulottuja! Mä kanssa haluan tuollaisen kirjasen :) Mä aina luulen muistavani kaikki muokkaukset, onneksi tulee joskus edes ravelryyn merkattua jotain muutoksia... Ihania kuvia teidän vuodesta tuossa alla!

Unknown kirjoitti...

Homsantuu kiittää kommenteista! Muistikirja on Polkka Jam -nettikaupasta, mutta varoituksen sana: siellä on kaikkea muutakin ihanaa...